Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_gratka_

DLA WSZYSTKICH POMARAŃCZOWYCH NIEDOUCZONYCH PANIENEK Z TEGO FORUM!

Polecane posty

ZNACZENIE SŁOWA PATOLOGIA Patologia (z języka greckiego "pathos - cierpienie" i - "-logia" - przyrostek tworzący rzeczowniki oznaczające gałęzie nauki) nauka o chorobach albo stan chorobowy, w ogólniejszym znaczeniu nieprawidłowość (również w odniesieniu do nauk społecznych)[1]. Jako nauka bada przyczyny (patogeneza), mechanizmy i skutki chorób. W miarę rozwoju tych badań powstały bardziej szczegółowe działy: histopatologia immunopatologia logopatologia neuropatologia osteopatologia psychopatologia patologia seksualna patologia społeczna patofizjologia patomorfologia patologia zwierząt anatomia patologiczna zwierząt histopatologia zwierząt patofizjologia zwierząt patomorfologia zwierząt

Gość oj tammmm
??????????????????

Gość do gratki idiotki
twoj stary to patologia, chleje kazdego dnia twoja matka to patologia ty to patologia twoj bachor to tez patologia i twoj gach to tez zjebany patologiczny menel

Gość gluck:):)
rozumiem, ze pojecie patologii w rozumieniu nauk o spoleczenstwie juz przerasta twoj kurzy rozum? idealnie sie wpisujesz w definicje wlasnie patologii spolecznej dziewczyno

I co, dobrze ci, dowartościowałaś się? Ulżyło? Definicja słowa patologia nie ogranicza się do podanego przez ciebie znaczenia, więc daruj sobie pouczanie innych.

gratka i po co ? to ni ma sensu, to forum rządzi się swoimi prawami. nie spowiadaj, się nie tłumacz. Nie odpowiadaj. pasożyty nie będą miały pożywki.

oj tamm co druga "kobieta" na tym forum określa wszystko słowem PATOLOGIA nie znając jego znaczenia.

Gość gluck:):)
gratka,jak długo bedziesz sie jeszcze kompromitowac w ten sposób?

ale patologia ma wiele znaczeń- Patologia rodziny Patologia głosu Patologia rodziny. Patologia społeczna -poczytaj

Gość do autorki........,
gratka puszczalska malolata dziecko z wpadki mieszkanie kątem w ruderze facet konkubent z przypadku zadnej szkoły zadnego wykształcenia brak kasy

Gość cooleeeee
panienek?hahaha,litosci,cos mi sie wydaje ze jedyna panienka tutaj jestes ty debilna dziewczynko

wściekła mrówko patologia i patologia wszędzie patologia, już śni mi się to słowo po nocach, według kafeteryjnych pomarańczek cały ten świat to jedna wielka PATOLOGIA o_O no ja pierniczę! tu się nie można odezwać i wyrażać swego zdania bo patologia. A już na pewno nie na czarno. Dziewczyna w wieku 20 lat zachodzi w ciąże-patologia ktoś pyta o zasiłek-patologia ktoś jest samotną mamą-patologia itd

Patologie społeczne to zachowania, które zakłócają równowagę społeczną. Patologia to nieprzestrzeganie ogólnie przyjętych norm i wartości. Dotyczy ona jednostek lub grup społecznych. Czynniki wywołujące zachowania patologiczne są różnorodne. Niektóre z nich to np. mikro uszkodzenia mózgu podczas porodu, a następnie braki w wychowaniu jednostek, czy wpływ środowiska i jego oddziaływanie na jednostkę. Do najbardziej powszechnych zjawisk patologicznych w Polsce należą: alkoholizm, narkomania, przestępczość. Inne zjawiska patologiczne to dewiacje seksualne, samobójstwa, czy prostytucja.

Gość gbfhbaaa
Jedyne co potrafi gratka to"kopiuj wklej" z wikipedii :DBrawooo, coz za inteligencja.

Gość Zmartwiona baaardzo
ja sie zgodze z gratka tutaj co drugie slowo to patologia...o ludzie...

Gość buahahahahahahahahahahah
no prostytucja czyli ty kurwo gratko

Gość łeeee tam
gratka ma racje tu na kafeterii zbyt często używane jest slowo patologia.

Może i jest często, ale kto i co decyduje o tym, czy jest to "ZA" często?? To tylko subiektywna ocena kazdej osoby. Słowo stalo się popularne, bo krótko zwięźle i na temat można podsumować większość tematów tu tworzonych- jaka "twórczość", takie komentarze

Gość GRATKA teraz dałas popis
idealnie pasujacy do tematu niedouczony tłuku , poczytaj sobie co jeszcze poza patologią której tekst skopiowałas oznacza to słowo , naprawde jestes tak ograniczona umysłowo i wierzyłas ze to jedyna dziedzina w której stosuje sie słowo patologia ?

wściekła mrówko no tak, niestety. Jakiś moderator powinien zrobić tu porządek i możliwość udzielania się tylko po zalogowaniu tak jak na innych forach. Może wtedy byłaby tu jakaś kultura i wypowiadałyby się osoby. Kto by nie przyszedł z jakimkolwiek problemem to jest patologią i zawsze się znajdzie ktoś kto taką osobę zjedzie z góry na dół od najgorszych, a najlepiej to się jeszcze podszyć i pisać jakieś dyrdymały.

jest wiele rodzajów patologii, a więc ja pytam co macie na myśli używając w kółko tego słowa? patologia sama w sobie to nauka.

Gość Kochamka Franka
Gratka,ja sie juz do tego przyzwyczilam ze nie mozna miec zdania.jestem patologia bo Jestem pomarancza przez ostatnia 2lata.ale ja nie biore sobie spraw do serca.nich walcza,smieje sie po moich postach.nawet zarzucaja mi ze pije bo moje zdania,slowa nie odpowiadaja skladni.a to tylko ze uzywam i pad i pisze w 4 jezykach dziennie :) niech mysla co chca,wazen jakie jest twoje podejscie do zycia. Ostatnio ktos pytam na ogolnym jak duzy jest twoj dom.......Sami kr...wa milionerzy :D

No tak bo przecież to naturalne-wszyscy mają domy! a jak nie mają to mieć powinni i basta! :D

Gość ghyyy
gratka wypierdalaj

Gość czasami pomaranczowa---
gorzej,ze niedouczone to sa i czarne tez-panienki i panie.I autorce troche wiecej nauki tez by sie przydalo...taka gratka ,zeby zrozumiala!

Gość prawda i g ..o prawda
biedna gratka.nie wie sama co wymyślec by błysnąć bardziej niż luna:)))