Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauduśka_br

Last minute na grudzień?

Polecane posty

Gość klauduśka_br

Hej. Gdzie można znaleźć jakieś fajne wycieczki last minute na grudzień? Nie szukam jakis mega tanich opcji bo zawsze wydaje mi sie to troche podejrzane, ale zbyt duzo kasy na to też nie mam. Jakie BP byście polecili? Jakie miejsce? Gdzie teraz jest ciepło? Muszę trochę odpocząć, najfajniej by było jakbym coś kupiła i na plaży leżała już 3 dni później... z góry dzięki za pomoc.

Gość glossik
Jak last to bp Alfa Star, ja u nich zwykle szukam takich opcji i zawsze wracam zadowolona i właśnie często w 2-3 dni znajduje się już na lotnisku, więc idealnie, a teraz czekam na lasty na Sylwestra w Egipcie, jakoś w okolicach świąt zacznę u nich szukać.

Gość klauduśka_br
O alfa star słyszałam, ale nigdy z nimi jeszcze nigdzie nie byłam. Opinie różne widziałam, ale chyba większość była dobrych, ludzie sobie dobrą organizację i duży wybór bardzo cenili. A alfa jak się ceni sama? Ile kosztuje tygodniowy pobyt w Egipcie? Nie w jakimś najdroższym hotelu. Pozdrawiam

Gość lipinka
Brałam pod uwagę Egipt, ale jednak zdecydowaliśmy się z mężem na Teneryfę. W wakacje nie udało nam się wyjechać nigdzie nawet na tydzień dlatego postanowiliśmy, że w grudniu nie będziemy sobie żałować. Chociaż i tak znalazłam bardzo nie drogą wycieczkę, na stronce alfa staru na Teneryfę. Lecimy do hotelu Bahia Flamingo, może ktoś z forumowiczów był? Pogoda ponoć panuje tam piękna, walizki mamy spakowane, jutro wylot. Do Egiptu też bardzo bym chciała polecieć, ale to już może po nowym roku. Na pewno jakieś promocje jeszcze ciekawe będą.

Gość klauduśka_br
Hej! Koniec końców byłam w Egipcie, w hotelu Bravo Mount Verde , w Hurghadzie. Hotel 3 gwiazdkowy ale naprawdę bardzo ładny, stylowo urządzony i czysty. Panowała w nim miła i serdeczna atmosfera. Do plaży bliziutko. Pogoda super, chociaż na wieczór trzeba było ubrać się troszkę cieplej. Jeżeli chodzi o biuro, to z alfa starem było bardzo spokojnie. Bez żadnych "niespodzianek". Naprawdę dobry organizator wycieczek. Już się nie mogę doczekać wakacji bo będę lecieć najprawdopodobniej na Teneryfę.

Gość nidda

W Coral Travel można całkiem fajne i przystępne cenowo oferty znaleźć. Ja zawsze coś u nich ciekawego wynajdę i jestem zadowolona!