Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 ciezko mi powiedziec, bo organizmy są rozne ale podstawy masz. Ja na poczatku nie zakumałam, ze juz miałas przerwe w tabl. (sorry to przez te nieprzyzwoitą porę :P) wiec na objawy nie jest wcale za wczesnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 hehe spoko masz moje przebaczenie ;p dlatego zastanawiam sie bo ten test 3 dni temu wyszedl negatywny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 ogólnie z niczym nie miałam problemow. Kazdej kobiecie zycze takej ciązy.. czułam sie cudownie. czasam meczyła mnie zgaga, jak za duzo zjadłam :D w ogóle w 6 miesiącu bylismy na weselu u znajomych. Ustalilismy ze zwijamy sie ok 1 - ze wzgledu na moj stan. Bawiłam sie tak dobrze, ze wyszlismy o 5 rano :) jeszcze brata mojego męza odwiozłam do domu :P Ok 1 to ja buty na nizszy obcas zmieniłam :) Żadnych zylakow - nic zupełnie nic, gdyby nie obraz z usg na wizytach nie wiedziałabym ze jestem w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 no to naprawde pozazdroscic. rzadko zdazaja sie takie ciaze.. ;) nie dokuczal Ci kregoslup w wyzszym stadium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 bo testy są rozne mój maż jest lekarzem - ale nie ginekologiem - jednak mowi, ze testy jak wychodza pozytywne to na 99 % tak jest, a jak negatywne - to na 99% nigdy nie wiadomo jak jest. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 kręgosłup to mi teraz dokucza, bo synuś juz 12 kg wazy a lubi zeby go ponosic :) w ciązy było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 czyli jednak betka zostaje.. u mnie z tym kregoslupem to dziwna sprawa jest. od dnia w ktorym test zrobilam strasznie mnie boli jak pochodze troche tylko nie wiem czy to mozna brac jako objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 no to szkrab juz duzy :) i do mamusi przywiazany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 myślę, ze mozna.. wszystko tak naprawde mozna brac z objaw. Ciaze są bardzo rozne. Ja w ogole jestem dziwna:) jestem po CC, które miałam 8.09. 13.09 wyszłam ze szpitala i od razu po powrocie do domu postanowiłam wyskoczyc na krotkie zakupy... w ramach odskoczni :P wiec dochodziłam do siebie niecałe 5 dni Natomiast pierwsze 3 miesiace zycia syna dały mi tak w kosc ze nie wiedziałąm jak sie nazywam, raz nawet zemdlałam ze zmeczenia. Takze cos za coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 ale to tylko 3 miesiace a nie 9 hehehe. takze i tak na plusie. w kazdym badz razie zrobie bede jutro bo nie wytrzymam tej niepewnosci... a moze ten test byl do bani.. kupilam go w tesco a nie w aptece i robilam go o 2 w nocy po pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 Kochana, uciekam. Dawaj znac...bede czekac :) Mąż ma dzis dyzur wiec rano bede musiała sama ogarnac wszystko - tzn dziecko, ktore nie bedzie chciało sie ubrać i psa, który nie bedzie chciał isc na spacer - i do tego i jedno i drugie bedzie miało w nosie moje prosby o pośpieszenie sie :P bo wszystko bedzie wazniejsze. wszystko tzn.. przesypywanie psiej karmy z jednej miski na drugą, a pies bedzie siedział jak osioł i sie na to gapił :P tak urocze mam poranki jak jestem sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 No to miał prawo byc negatywny :D najlepiej rano.. ja co prawda robiłam w południe, ale nie o 2 w nocy.. :D Ogólnie wiadomo - najlepiej z porannego moczu :P Ja robiłam PreTest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 bardzo Cie przepraszam ale padlam poprostu ze smiechu. tak slodko to opisalaś :) papa spij dobrze i jutro dam znac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 uciekam naprawdę, zajrzę tu jutro..odezwę się. Miłej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 jestem Autorko, daj znać czy zrobiłas betę.. i w ogóle jak sie czujesz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 no jestem jestem ;) dzisiaj mialam wolne bo zmieniam prace i kregoslup az tak mi nie dokuczal ale mdli mnie dosyc. iii naszlo mnie na sledzie jak narzeczony wyciagnal z lodowki :p sama nie wiem czy to moje wymysly czy nie ;p a bete zrobilam dopiero jutro wynik :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 hmm.. o której odbierzesz? daj koniecznie znać.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 :P tak sobie myślę, ze zadnych zachcianek tez nie mialam w ciązy :P ale ustaliłysmy ze ja dziwna jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 jak tylko wstane to lece tam bo nie wytrzymam dluzej hehe ale powiem Ci ze chyba wolalabym jednak byc.. to by przyspieszylo duzo rzeczy w naszym zyciu np zakup mieszkania, bo wahamy sie od pol roku czy brac kredyt a tak nie byloby wyjscia ;) nie dziwna tylko wyjatkowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 heh, dzięki ;) życzę Ci żeby było tak jak Ty chcesz .. choć dziecko to straszny przewrót z zyciu .. ostrzegam, zeby nie było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 nie dziekuje w takim razie ;) zdaje sobie doskonale sprawe co to znaczy dziecko.. wiele razy zajmowalam sie chrzesnica i to nie tak na godzinke i wiem jakie to meczace. jak marudzi, jest chore, ciagle potrzebuje uwagi i nie ma sie nawet chwili dla siebie a o spokojnym snie zapomniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 no własnie mniej wiecej tak jest :) dodatkowo dzieci lubią testowac cierpliwosc rodziców :P a moje dziecko wybitnie jest uzdolnione w tym względzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 ale mimo wszystko od jakiegos czasu ten instynkt macierzynski mnie dopada ;p stopuje nas tylko te mieszkanie.. mowisz ze nie daje Ci spokoju? i uwielbia karme psa hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 szalony jest, nie wiem skąd on czerpie te pomysły.. ta karma psa to taki "lajcik" bywa gorzej. Np zanim nauczył sie pic z kubka najpierw uczył sie pic ze słomki, tak mu sie spodobało, ze jak nikt nie widział to doił psią wodę z miski albo wodę z wazonu :O a jak sie orientował,ze ktores z nas widzi to szybko chował słomke za siebie.. Kolejny przykład - mamy w domu swiatełko od roweru.. takie migajace na czerwono, tak się wala od wakacji, bo mąż ma garaż za daleko (jak to facet :)) i w niedziele mu w ramach zabawy przypiełam to migoczące swiatełko do spodenek z tyłu.. wczoraj wieczorem cisza - zbyt długa cisza ( a pamietaj,ze im dłuzej jest cicho tym szybciej nalezy interweniowac) i nagle do pokoju wpada pies z piskiem i podkulonym ogonem.. coż - okazało sie, ze moje dziecko postanowiło przypiac to swiatełko do psa, konkretnie do jego ogona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 27, 2012 no to wyobraźnie ma bujna moja mala kuzynka wklada paluszki zolwiom pod skorupe i ciagnie za lapki ;p dzieci sa niesamowite ;) a co do ciszy w 100 procentach sie z tym zgadzam. jak jest cicho to znaczy ze cos sie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 27, 2012 to co dasz mi jutro znasz ? O której masz szansę wejsc na forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 28, 2012 mysle ze pewnie kolo 11 wstane bo ostatnio ciagle spie i przedewszystkim dlugo ;p wiec jak wroce to od razu na kafe wpadne z nowina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 28, 2012 oo i posiedzialam troche przy kompie i juz kregoslup boli.. nie mialam nigdy takich problemow.. musze przerzucic sie na laptopa i polozyc do wyrka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 28, 2012 Dobra.. to ja jakos po południu też wejdę i zobaczę czy coś napisałaś.. a jak coś to na pewno wejde wieczorem :) Teraz uciekam.. męża mam dziś w domu, spi co prawda, wiec zamierzam do niego dołaczyc. Dzis ledwo wstałam :) pozdrawiam, buźka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 28, 2012 no to kolorowych snow i do uslyszenia jutro :) milej nocki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach