Jadźkaa 0 Napisano Listopad 28, 2012 no i betka 0,1 wiec ciazy nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 28, 2012 To masz czas, żeby na spokojnie się przygotować do ciąży, nie ma tego złego.. zobacz ile plusów:D możesz spać do woli, wychodzic z domu i wracac kiedy chcesz, mozesz do woli czytac ulubione ksiązki, ogladać filmy.. :P korzystaj, bo potem zatęsknisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźkaa 0 Napisano Listopad 28, 2012 Co racja to racja hehe :) a te moje objawy moze wynikaja z tego ze przestalam tolerowac cilest.. moze trzeba go zmienic na cos innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejfrutowa.pl 0 Napisano Listopad 29, 2012 Hej Kobitki. Chciałabym, żebyście się wypowiedziały na temat: Staramy się o dziecko, wczoraj miałam dostać @, ale nie dostałam. W zamian zaczęłam plamić, dzisiaj jest to samo. Nie boli mnie brzuch, ani nie mam dolegliwości związanych z przyjściem @. Wczoraj kuło mnie z lewej strony, dzisiaj już trochę mniej. Testy do tej pory wychodziły negatywne. Co myślicie? Bo ja już się pogubiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badhha Napisano Listopad 29, 2012 To może być albo początek okresu albo plamienie implantacyjne. Jezeli się nie "rozkreci" normalny okres to proponuje bete, skoro testy 'milczą' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myślę, że Napisano Listopad 29, 2012 jeśli test negatywny- to ciąży brak, powinna być chociażby blada kreska zwłaszcza, że to termin miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach