Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HazyShadeOfWinter

Najlepszy krem nieprzeciwzmarszczkowy?

Polecane posty

W tej chwili używam Lancome HydraZen, ale znudził mi się, do tego w czasie zimy potrzebuję lepszego nawilżenia bez składniów przeciw starzeniowych, ponieważ jestem jeszcze młoda. Jaki krem jest wg. was najlepszy? Cena nie gra roli.

Gość Kakkkak
Operacja plastyczna.

Gość na pewno poprawia samopoczucie
jesli uzywasz lancome to nie zdziw sie jak twoja twarz sie zacznie rozpadac

ponieważ to są chemiczne papki niszczące skórę. nie ma to jak naturalna pielęgnacja, i w tą stronę polecam iść 🖐️

E tam, ja nie mam zajawki na eko i naturę. Niech będzie i chemia- chemia jest wszędzie, a prawda jest taka że produkty eko to produkty organiczne które...też są chemią , jak wszystko.

:O jakies glupstwa pleciesz. produkty organiczne nie sa chemiczne, wszystko jest pozyskiwane z natury, w przeciwienstwie do tego, co masz w skladach produktow typu lancome, clinique czy inny dior. poki mloda jestes to dobrze ci radze, nie niszcz sobie chemia buzi.

Gość Lady La Palmaa
Najlepszy krem przeciwzmarszczkowy jeszcze nie powstał.

Haze najlepsze wg mnie i znajomych marki: eucerin, iwostin, la roche:) tam poszperaj ale nie powiedziałaś ile chcesz wydać ja w każdym razie takie znam

HazyShade0fWinter, drogi podszywku, nie wyraziłam zgody na udawanie, że jest się mną, ani na wykorzystywanie mojego wizerunku (tj. zdjęcia) w celach obrażania bądź ośmieszenia mnie. Tak tylko ostrzegam, ja nie pierdolę się z ludźmi, słoneczko. ;)

'' Zgodnie z art. 24 Kodeksu cywilnego, osoba, której dobra osobiste naruszono może domagać się zaniechania naruszenia, usunięcia skutków naruszenia, a także zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę lub zapłaty odpowiedniej sumy na wskazany cel społeczny.'' A że ja mam w dupie to, czy ktoś jest sfrustrowanym internautą czy nie, to mogę sobie polecieć na skargę, jeśli rano wstanę lewą nogą. Nie grożę a ostrzegam, a ponieważ uwielbiam robić kretynom pod górkę... :)

Gość heeeehhhhe
"potrzebuję lepszego nawilżenia bez składniów przeciw starzeniowych, ponieważ jestem jeszcze młoda." Młoda i głupia jak widać :D

Gość dobra teraz pisze ja
aktualnie uzywam Lirene kolagenowa mlodosc i jestem bardzo zadowolona, widoczne splycenie zmarszczek i poprawa kolorytu skory :)

Gość vfdvdfbvdb
hazy nie posraj sie z tymi artykułami :D

Gość kilmandgaro
polecam kremy ziai

Gość iopukopuk
ona tu lankomy czy inne diory a wy z jakimis taniochami pokroju ziai czy lirene wyskakujecie, jak filip z konopi :classic_cool:

Gość kilmandgaro
hehe noo drogie nie znaczy dobre

Gość iopukopuk
ale ona jest glupia i tego nie wie :D