Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone oczy i kasztanowy wlos

do lekarza nie ma kiedy

Polecane posty

hej dziewczyny, zastanawiam sie nad jedna sprawa. pytam na forum bo do lekarza dopiero w sobote... musze sie chociaz cos dowiedziec. od prawie dwuch tyg bola mnie piersi a od tygodnia sutki i to tak ze nie moge sie dotknac ani ocierac- a piersi mam jak napompowane... razem z tymi bolami towarzyszyl mi bol podpbrzusza do dzis. miesiaczke powinnam dostac 3/12/12 ale wczoraj o godzinie 16 zrobilam siku i jak sie podcieralam to byla krew ( przepraszam za szczegoly) kolor tej krwi byl jasny czerwony prawie rozowy- wystraszylam sie bo myslalam ze moze okres ale potem nic dalej nie bylo. o godzinie 21 znow poszlam siku i tym razem na papieru mialam troszke krwi jak dotknelam dalej - juz potem znow nic i dzisiaj tez nic ale podbrzusze boli jak na okres i piersi tez bola. od tygodnia tez jestem baardzo senna i wrazliwa na wszystko. tydzien temu robilam test byl negatywny ... a nie chce robic kolejnego do czasu miesiaczki bo to raczej nie ma sensu... wiem ze ciaza jest mozliwa - ale moze .. sama nie wiem mialyscie podobnie?

Gość goonies
skoro okres masz miec za tydzien dopiero to tydzien temu mialas dopiero owulacje tępa królewno!!! jakim cudem tamten test mogl ci pokazac ciaze????????????????????

bo inteligetna krolewno poprzedni okres tez byl skapy i krotki

i nie musisz odrazu wyzywac mozesz zadac pytanie ...

Gość zxzz
to idź na beta hcg albo czekaj do okresu. Może to zaburzenia hormonalne a nie ciąża.

no wlasnie do lekarza moge dopiero isc w sobote. mozliwe ze zaburzenia hormonalne... tez biore to pod uwage.

Gość jajkomlatja
Od kiedy krew jest objawem ciąży?

Gość jajkomlatja
Po co ty idziesz do lekarza w sobotę - to jeszcze przed terminem miesiączki, nawet gdybyś była w ciąży to zawczesnie na cokolwiek oprócz bety

ohh boze po gowno ide do lekarza ... czytajcie ze zrozymieniem ... chocby nawet po skierowanie na pobranie krwi bo chce sie dowiedziec co mi jest. nigdy takiego czegos nie mialam jakies plamienia miedzy miesiaczkowe czy takie bole piersi ze wytrzymac nie moge i bym tylko spala, nie mam mdlosci ani innych objaw ciazy - dlatego chce sie doweidzec moze ktos tak mial i to bylo objawem czegos innego ... sa krwawienia w ciazy ... zreszta po co ja na tym forum pisalam jak i tak jak zwykle nie uzyska sie zadnej normalej odp. tylko wyzwiska i robienie z czlowieka glupka.

Gość Zimowa Mandarynka
Możesz zrobić sobie jeszcze jeden test, ale chyba musisz niestety poczekać do soboty i pogadać z lekarzem. On po objawach badaniu powie Ci czy jest szansa ze to ciaża, a z pewnoscią skieruje na hcg. NA to badanie możesz iść też bez skierowania, kilkanaście zl kosztuje, to da CI pewność. I nie przejmuj sie idiotkami i ich komenatarzami.

Gość ytryyiu7ii
Moja mama w ciązy dwa razy miała krwawienia w terminie miesiączek. Czasem też, gdzieś 2 tyg po zapłodnieniu dochodzi do krwawienian implantacyjnego (zarodek sie zagnieżdża). Też doradzałabym Ci zrobienie testu z krwi beta HCG - daje 100 % pewność. Nawet, gdyby lekarka nie dała Ci skierowania, to zrobiłabym betę prywatnie -żeby na pewno wiedzieć, lub wykluczyć. Na początlu ciązy nie miałam mdłości, tylko takie dziwne uczucie w podbrzuszu, a gdzieś tak w 3 tygodniu neisamowite bóle (macica sie naciągała), oraz pobolewanie w krzyżach. Póź niej to minęło :)

Zapoznaj się z terminem plamienie implantacyjne. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, pozytywny test wyszedł po ponad tygodniu "jajkomlatja Od kiedy krew jest objawem ciąży?" Ano widzisz krew jak najbardziej może być objawem ciąży... może, ale nie musi, w dodatku często jest mylona z miesiączką jeśli plamienie jest obfite i trwa kilka dni - a tak się zdarza