Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodda zagubiona żona

Co zrobić żeby się jak najmniej kłócić z mężem - młode małżeństwo

Polecane posty

Gość qqqww101010
oj krawy nos spadaj i tak ci nikt nie uwierzy ze nie jestes gospodyni domowa :o

Gość ja robię tak że jak usłyszę
ale każdy z każdym się czasem kłóci, ale widzę że dla niektórych to byle kłótnia to już powód do podważenia sensu małżeństwa i do rozwodu Hehe..

to nie jest tylko kłótnia, tylko sposób postrezgania, szacunku, odnoszenia się do partnerki życiowej ale widzę, ze tutaj przebywają kobiety, które uwielbiają być poniżane i wykorzystywane

Gość ja robię tak że jak usłyszę
ale zrozum że idealni ludzie nie istnieją. Od każdego możemy zaznać jakiegoś zawodu nawet od własnej matki. Halo. Tu ziemia

Gość madzik.w_86
słuchajcie dziewczyny. Tak szczerze to każdy ma swój model związku/małżeństwa. Najważniejsze żeby 2 osoby potrafiły się dogadać i szanować w kłótni. Kiedyś zdziwiło mnie zdanie, które było wywieszone na ogromnym bilbordzie na placu kościelnym.. Brzmiało to coś w stylu " kłóćcie się w małżeństwie, bo dopóki się kłócicie to znaczy, że Wam zależy". I tak właśnie uważam, lepiej jest sobe wygarnąć niż nie odzywać się z początku 1,2 dni a później miesiąc i dłużej.

Słuchajcie, my się rzadko kłócimy... mąż NIE nazywa mnie "kurvvą, pizdą" - tylko używa przekleństw w stylu "ja pierdole" "kurwa dosyć" . My na co dzień normalnie przeklinamy i tak już mamy więc w kłótni też przeklinamy. Ostro się pokłóciliśmy i nie chcę tego powtarzać nie chcę tracić życia na kłótnie, dlatego pytam o wasze doświadczenie, o wasze rady.

nie ma u nas zdrad, nie było, lubimy spędzać czas razem, mamy wspólne hobby, o finanse też się nie kłócimy, dzieci jeszcze nie mamy ale zdarzają się takie kłótnie - w sumie o pierdoły - czasem ktoś za dużo powie, pomyślałam ze może tu się wygadam wśród kobiet i może coś mi ktoś doradzi.

Gość jaka maskara nie moge nooo
w doope se wsadzcie rady typu "rozwiedz sie" "odejdz od drania" przeciez klotnie to norma w malzenstwie a nie powod zeby zaraz sie rozwodzic no ludzie :o

Gość zzzwwdfgbffg
niestety ale małżeństwo to trudna sztuka, potrzeba wiele asertywności, rozmów, zrozumienia

Gość ASDFRGTJHUKILOKJUYHGTFR
Co zrobić żeby się jak najmniej kłócić z mężem - NIE CHAJTAC SIĘ

Gość asdfgbnhmj,kjnhgfdsxdfgbnhm,nj
na kafe same idelane babki w idealnych zwiazkach :o