Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trawiasta salamandra ...

Cycki Górniak :) Oceniajcie od 1 do 10 czy piękne jak na 40-tkę :)

Polecane posty

Gość laleczka cziko
przestań dziewojo się mazać ludzie są ludźmi i są jacy są od zarania czasów nie ma się co roztkliwiać a poszukać dobrych stron świata nie zmienisz ani ludzi na nim do kogo chcesz zgłaszać pretensję, ze jesteśmy gatunkiem tak niedoskonałym? możesz zapukać do boga jeśli jesteś chrześcijanką może ci otworzy

Gość laleczka cziko
dodapieknamaurodaaaaaakluska nie bierz do siebie każdego komenta, nie jesteś pępkiem świata a kanta to ty zostaw w spokoju najpierw skończ z mazgajstwem, bo żaden filozof nie jest mazgajem filozofia pozwala widzieć wszystko z wyższego poziomu i dlatego widzi się sprawy jakimi są a nie mazgai, że nie są takimi jakimi byśmy chcieli by były czytaj filozofów, bo to dobra droga, ale skończ z pieszczeniem się jak mała ala

Gość dodapieknamaurodaaaaaakluska
byli rozni filozofowie, mieli rozne optyki, masz racje ze podchodze do wszystkiego zbyt emocjonalnie ale juz tak mam. poza tym nie jestem pierwsza osoba ktora mowi o szoku doznanym przy lekturze internetnu (lLem - zanim nie odkrylem internetu nie wiedzialem ze na swiecie jest tylu idiotow). Filozofowie tez byli jednak powodowani swa psychologia i ona wplywala na ich sposob racjonalizowania, poza tym masz racje, wolalabym byc inteligentniejsza, twardsza i bardziej racjonalna, ale no coz, taki jestem niewybrakowany element i cholernie czesto sie marze. chujnia.

Gość laleczka cziko
heh, twarda bądź dziewczyno i oczywiście każdy racjonalizuje przez siebie, bo każdy jest tylko człowiekiem, czyli niewolnikiem własnych uwarunkowań takoż filozof ;) pozdro

Poza tym - jak byc twardym? jestem miekka, jak bylam w podstawowce opisywalam w opowiadaniach moje lzy na widok matejki, co zdumialo nauczycielke. Mam taki wytworzony swoj swiat, i ciezko mi z niego wyjsc. Kurde :(

Gość prawictwo pospolite121
a ja wogole zastanawiam sie dlaczego lansuje sie takie pasztety jak doda z silikonami jak mamy renate dancewicz .. Dlaczego kobiety po 40- tce sa dyskryminowane .

O kurde...myslalem, ze bez oslonek wyglada lepiej ;). Cycki slabe - gora 5/10, a i figura nie jest najlepsza.

sztuczna piers jest jak sztuczny ząb .. nigdy nie dorówna orygniałowi .

Czy fakt zrobi zdjęcia górniak jak ukonczy 75 lat ?

Gość laleczka cziko
Poczekaj, poczekaj Jesteś wrażliwa - to plus, ale... ... ale to się chowa, chowa głęboko to możesz pokazać osobie, która jest blisko i o której wiesz, że możesz jej zaufać (obyś taką znalazła) Demonstracyjne okazywanie wrażliwości do niczego dobrego nie prowadzi a powoduje, ze stajemy sie pompatyczni i śmieszni (niczym właśnie górniak) Jak mówię "bądź twarda" nie mam na myśli "bądź niewrażliwa" a raczej nie odsłaniaj się bo cię zjedzą ludzie są, jacy są... taki świat

Gość ciekawy Mieczysław
ciekawe w jakim stanie ma pipe :classic_cool:

Gość laleczka cziko
cyniczna? ludzie są wielowymiarowi a nie "płascy" z pisarzy cenię sobie Dostojewskiego, bo on potrafił to dobrze oddać jego bohaterowie byli tacy "ludzcy" w tym znaczeniu, że to postacie wielopłaszczyznowe, nie chodzące anioły, czy diabły a raczej psychologiczne hybrydy

no tak, Dostojewskiego dawno w nie czytalam.

Gość woziczeek
ale duje

Gość ertyukl;
ale zwisy :d

Gość Aaliyah Haughton
lubie Edyte, cycki ma spoko dałabym jej 7

Gość ggggeeebbbb
2

Gość ertyuki
ale koczkodan