Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusia18

czy to jest efekt zachodzacego slonca ??

Polecane posty

moj 11tygodniowy synek czasami jak.sie z nim bawie to otwiera szeroko oczka i widac mu bialko u gory , czy to efekt zachodzacego slonca ?? czy moze kazde dzieciatko tak robi ??

Gość heeeeeeeeeeeee+
nie, to to "koniec swiata" :O

Gość kkkiiikkkaaaa
gratka doczytaj najpierw czym jest "efekt zachodzacego slonca" w jakich chorobach występuje, jakie ma przyczyny ....tępoto kafeteryjna

Gość zonaKraka
sandrusia- to doczytaj i TY... efekt zachodzącego słońca jest kiedy dziecko patrzy na wprost, a część źrenicy chowa się pod dolną powieką, a nie kiedy otwiera oczka tak szeroko że widać białka nad tęczówkami... Gdyby coś z oczkami było nie tak, lekarz na bank by zauważył,

Gość toystoory:)
skoro pierwsze słyszysz gratka to po co wchodzisz i dodajesz swoj zupelnie bezsensowny i nikomu niepotrzebny post? po co? musi cie byc wszedzie pelno? jednak dziewczyny chyba maja racje w tym ze urzadziły tu taka nago ke na ciebie nic do ciebie nie mialam,ale tym razem nawet ja mam dosc twojej radosnej tworczosci, ktora z wiedza o zdrowiu, wychowaniu i kulturze nie ma nic wspolnego

Zaciekawiło mnie o co chodzi autorce, co w tym złego, że chciałam się doinformować hm?

Gość do gratki
niechcialas sie doinformowac tylko chcialas jak zwykle cos wybełkotac jak to ty masz w zwyczaju spadaj dziewucho, wez dziecko na spacer, moze ci sie ten pusty łęb nieco dotleni