Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosikk188

blada kreska na teście

Polecane posty

Gość ktosikk188

co oznacza ? jest prawie nie widoczna, co mam o tym myśleć, właśnie mam okres ale słaby, a tem pochwy to 37,4 nie za wysoka ? co sądzicie

Gość zxzx
Pomiar jednorazowy? Zrobiony przed wstaniem? Test powtórzyć za kilka dni -może to nie okres a krwawienie w ciąży.

Gość angelak
ciąża

Gość ktosikk188
mirzylam kilka razy przed okresem, i było 37,5, 37,6.. ale nie robiłam tego nigdy wcześniej, może z 4 razy mierzyłam i zawsze ok 37 z czymś, ale w czasie okresu chyba powinna być niższa ? ta kreska jest praktycznie nie widoczna,

Gość zxzx
Gdzieś czytałam że temp. niektórym osobom spada dopiero później. ale nie wgłebiałam się w temat bo mnie nie interesował.

Gość angelak
tez mialam taka prawie niewidoczna musialam naprawde sie mocno przyjrzec i jestem w ciazy

Gość ktosikk188
nie straszcie mnie lepiej.. nie chce dziecka.. a jak ta twoja kreska wygladala ? mozesz ja jakos bardziej opisac ?

Gość angelak
byla tak blada ze jej nie zauwazylam a ze dlugo sie staralismy maz wzial test pod swiatlo stanal przy oknie i ja wypatrzyl ja bym pewnie test wyrzucila i czekala na @ nie wiedzac o ciazy

Gość ktosikk188
no to u mnie wlasnie jest podobnie.. praktycznie nie widoczna, trzeba sie mocno przyjzec.. no ale jest cos w tym miescu drugiej kreski, wczesniej jak testy robilam to niczego takiego nie bylo.. a w ktorym tygodniu wtedy bylas ? po jakim czasie zrobilas drugi test dla pewnosci ?

Gość we2s
przeciez masz krwawienie, jaki test robilas? niektore testy rzucają cien ktory wyglada jak kreska.

Gość angelak
to byly poczatki ok 6 tyg po kilku dniach kreska byla widiczna bo na drugi jak robilam tez blada malo widoczna. tez mialam plamienia podobne do miesiaczki na wizycie u lekarza dostalam odrazu duphaston i musialam lezec

Gość ktosikk188
wiem, ze mam ale slabsze niz zawsze. Stosuje tabletki anty wiec moze dlatego okres sie pojawil ? robilam tydzien temu test tej samej firmy i wyszedl normalny, jedna kreska, a reszta cala biala.. no a najgorsze jest to ze za 2 dni mam zaczac brac nastepne opakowanie tabletek, i nie wiem co teraz zrobic..?

Gość ktosikk188
?

Gość a czemu słodycze nie
idź koniecznie jutro na test z krwi beta hcg (kilkanaście zł) będziesz mieć 100% pewności.

Gość ktosikk188
właśnie nie mam za bardzo czasu, bo pracuje od samego rana..;/ myslicie ze jak zrobie drugi test w czwartek rano, to ta kreska moze mocniejsza wyjdzie ?

Gość angelak
sprobuj w czwartek i zobaczysz

Gość ktosikk188
masakra to jest jakas, nie wiem jakim cudem moglam wpasc ;/

Gość jaaaaaaakkkkkk
też miałam taką bladą, i byłam w ciąży więc gratulacje !

Gość angelak
tabletki anty nie daja zabezpieczenia 100% zawsze jest jakies prawdopodobienstwo wpadki , ja tez stawiam na ciaze jesli nawet kreska na tescie jest bladziutka.

Gość jaaaaaaakkkkkk
zobacze w czwartek.. jak wyjdzie to samo to najwyzej odstawie tabletki

Gość angelak
obowiazkowo odstaw dla pewnosci zrob badanie krwi , najprawdopodobniej to ciaza a gdy wezniesz tabletki moze to sie naprawde zle skonczyc a skoro rozwija sie tam fasolka niech rosnie zdrowo .Upewnij sie zebys potem nie zalowala

Gość jaaaaaaakkkkkk
najgorsze jest to ze mam dopiero 20 lat.. jakos dalej nie potrafie w to uwiezyc

Gość angelak
jezeli to ciaza ciesz sie nawet jesli nie planowana , pomysl o malenstwie ktore rozwija sie tam pod serduszkiem nic juz nie zmienisz a zamartwianie nic nie da moze zaszkodzic

Gość ktosikk188
wiem, wiem.. tylko ze my sie naprawde dobrze zabezpieczalismy, zadko konczyl we mnie, i stosowalismy tez gumki, choc nie zawsze.. Cieszylabym sie, tylko ja sie strasznie boje porodu i tego jak bedzie wygladac moje cialo, rozstepy obwisly brzuch, piersi.. albo dodatkowe kg.. zawsze mialam obsesje na punkcie wygladu i chorowalam na anoreksje.. wiec mam straszliwy lek przed tyciem.. i boje sie ze moge zle na to reagowac.. ze moze sie to skonczyc depresja.. bo tak to mieszkac mielibysmy gdzie, finansowo tez jest ok.. z tych 2 powodow nawet chcialam z dziecka calkowicie zrezygnowac i zaadoptowac, a jak jeszcze nie dawno czytalam o porodzie, nacinanym kroczu i o tym jak to wszytsko wyglada, to mialam taka panike ze beczalam przez 40 min ;/ wiec raczej nie jestem na to jeszcze gotowa

Gość angelak
mysl pozytywnie nie kazdy tyje w ciazy po 30 kg a jesli nawet przytyjesz sa metody na schudniecie i nie kazdy porod jest trauma .Nie zamartwiaj sie na zapas ja w pierwszej ciazy utylam 26 kg porod byl straszny z komplikacjami na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze,teraz jestem w drugiej ciazy poki co utylam 5 kg do 6 m ca o porod fakt boje sie ale nie mysle jakos negstywnie wierze ze bedzie dobrze musi !

Gość ktosikk188
za bardzo mnie nie pocieszylas.. skoro tak zle bylo, to czemu sie na drugie zdecydowalas ?

Gość angelak
dlatego ze zawsze chcialam miec dwoje dzieci a porod nie kazdy jest taki sam i wierze ze wszystko bedzie dobrze a jesli przytyje to i schudne wezme sie za siebie po porodzie .W zyciu nie zrezygnowalabym z maciezynstwa tylko z powodu strachu o forme i figure .

Gość ktosikk188
podziwiam cie, ja nie sadze ze sie na kolejne zdecyduje, tym bardziej ze porod to raczej nic przyjemnego