Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animozja89

Jak mam to odnowić?

Polecane posty

Gość animozja89

Pytanie - jak sprawić aby zakochał się znowu, tęsknił, etc? Sytuacja: Maż ma ostatnio nerwówkę w pracy - końcówka budowy. Ma umowę do końca grudnia, a później musi coś znaleźć. Mamy maleńkie dziecko, ja jestem na macierzyńskim do lutego, więc troche się stresuje, bo mamy też kredyt na samochód. Od końcówki ciazy średnio się nam układało - moje humorki. Teraz też potrafimy się posprzeczać, ale bardzo się kochamy i zawsze się godzimy. On ma niewiele czasu. Po pracy naprawia sprzety agd, aby dodatkowo zarobić, w weekendy zwyczajnie chce mu się już tylko leżeć. Rzadko się kochamy, gdyż on nie ma siły. Nie śpimy w jednym łóżku - dziecko strasznie ulewa i się nocą krztusi - śpię z dzieckiem w pokoju (pomysł męża). On nie jest też wyjątkowym przytulakiem. Co zrobić, jak odbudować związek, zwłaszcza, że może być tak, że w styczniu wyjedzie do innego miasta za pracą i będzie wracał tylko na weekendy. jak sprawić aby o nas myślał i tęsknił? Dziś np przygotowałam mu kanapki do pracy i włożyłam do pojemniczka miłą karteczkę. Po pracy przygotuję mu kąpiel. Co jeszcze można zrobić mając malutkie, absorbujące dziecko, które prawie nie sypia i nikogo do pomocy?

Gość animozja89
up

Gość kajdziorka
można to zrobić tylko weź sie za to w miare szybko, mnie sie nie udało.. olewałam męża ciagle byłam zmeczona (problemy z karmieniem kolki itp. marzyłam tylko zeby odpocząć) mąz kiedys powiedziała ze czuje ze schodzi na 2 plan ja sie smiałąm ale tak było i tak jest nadal. on mnie kocha ale wykorzystuje mnie bo nie pomaga za bardzo , a nasze zycie to wieczne klótnie, z nie korzyscia dla dziecka no i dla nas tez, oddaliliśmy sie od siebie i nie jest juz tak fajnie... też chciała bym cos zrobic czasem sie zmotywuje i zaplanuje cos a on przyjdzie i idzie spac albo mnie wkurzy i tak w kółko...

Gość Podaj zrodlo.
Nie mam pojecia ale mysle ze maz tez powinien sie troche postarac zamiast wysylac cie spac z dzieckiem a wolnym czasie lezec, to jest dziwne. Jak ja chcialam spac kiedys z dzieckiem bo bylo chore to maz prawie sie na mnie obrazil. Halo jestes dorosla po to masz meza zeby spac z mezem a nie z dzieckiem!!!

niestety nie pocieszę cię ,może być gorzej kiedy tobie skończy się macierzyński i to jego głowie będzie zarabianie i utrzymanie Was.Najlepiej by było jak byś po macierzyńskim wróciła do pracy albo dorabiała w domu.Najczęściej są kłótnie o pieniądze..

A nie mozna łózeczka np. przystawić do waszego? I dziecko będzie obok was spało? Jakbym ja mojemu to zaproponowała(spanie odzielnie) to by chyba sie w głowe popukał. Moze kup seksowną bielizne, zorganizuj wyjscie do kina a na ten czas poproś np. mame aby przyszła do dziecka.

Gość animozja89
Obie mamy sa za granica... A co do sexu, nie chce ciagle ja za nim lazic... On zawsze mial niskie libido, ale raz na 2 tygodnie to juz przeginka. Po porodzie poszla nam tylko paczka prezerwatyw, a minelo 7 tygodni od konca pologu...

Gość animozja89
Up.

Gość animozja89
Nikt wiecej nic nie napisze?