Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystallll

pomozecie mi w odpowiedzi co jest nie tak z moim mailem?

Polecane posty

Gość Krystallll

Wysłałam przed chwilą maila z zapytaniem o cenę kwater na chorwacji oi dostałam od wp mail zwrotny, ze niemożliwe jest dostarczenie tej wiadomości z takim uzasadnieniem: 195.29.150.90 does not like recipient. Remote host said: 554 5.7.1 Message from 212.77.101.8 rejected - see http://www.mail-abuse.com/cgi-bin/lookup?ip_address=212.77.101.8 for removal. Giving up on 195.29.150.90. jeśli dobrze rozumiem, odbiorca nie życzy sobie wiadomości ode mnie? Jest to o tyle ciekawe, ze ja pierwszy raz piszę cos do tej osoby, czy to może być wina poczty? spotkaliście się z czymś takim? ponadto jestem na liście maili ze zła reputacją, nie mam pojęcia skąd to ta lista i o co moze chodzić, bo gdy wysyłałam na inne adresy z podobnymi zapytaniami to wszystko było ok. dziękuję za wszelką pomoc :-)

Gość Krystallll
nie rozumiem, przecież jest napisane, ze odbiorca nie zażyczył sobie maila ode mnie, a w ogóle to IP 212.77.101.8 podane jako autora wiadomosci czyli moje, nie jest moje, ja mam inne IP, o co tu do jasnej anielci chodzi?

Gość Krystallll
moze moja poczta wysyła spamy, bo tak jest tam napisane, ze jestem spam senderem, a przecież ja używam poczty tylkodo prywatnej korespondencji a nie reklam

Gość Krystallll
tak, tego samego, wklepałam na tą stronkę moje IP i też wychodzi, ze reputację mam "bad", jestem spam senderem, ale skąd to sie wzięło nie wiem, tylko ja korzystam z tej poczty i żadnych spamów nie wysyłam.

Ja ma ten sam problem. Udało CI się może znaleźć przyczynę?