Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-prawiczka

wstydzę się syna bo widac po nim że jest prawiczkiem!!! ma 20 lat!

Polecane posty

Gość mama-prawiczka
mój syn od zawsze był obowiązkowy, dobre oceny itd. jedynie nie lubił w-f, co do obowiązków zawsze to pomaga w domu, przy obiedzie, sprząta, pomaga ojcu w ogrodzie, przy naprawach. nie byłam nadopiekuńcza nawet nie musiałam bo był bardzo grzecznym dzieckiem zawsze. i dobrze. czasami podsuwamy mu piwo, żeby może wział na uczelnie i wypił z kolgami czy koleżankami po zajeciach. ale on jest niechętny. szkoda mieć 20 lat i żyć jak zakonnik, nim nie będąc. z drugiej strony to einsteinem też nie jest żeby zwykłe zycie nie było na jego poziomie. mamy jeszcze córkę starszą od niego i ona to cąłkowita odwrotność, ciągle musiałam z nią walczyć żeby za dużo nie "wariowała"...

Gość LkLk33
Do autorki-nie ma innej rady jak tylko zamówić dla syna wizytę domową pań z jakiejś renomowanej agencji.:classic_cool:

Gość LkLk33
Już one zgolą mu ten "wąsik".:classic_cool:

Gość Ala Porttmą
A mnie intryguje ten motyw za dużych ubrań. To jest u tego typu osób symptomatyczne. Nie twierdzę rzecz jasna że jeśli ktoś ma seksualne doświadczenie to chodzi w za ciasnych albo przymałych ciuchach ale obecnie u osób bardziej zaradnych w te klocki obserwuje się kreacje bardziej dopasowane. Wyjątkiem jest tu tylko model "rapera-macho"choć tu rozmiar xxl idzie w konkretne elementy stylizacji. Czym innym są kreacje workowate nabywane gdzieś w pośpiechu i bez głębszego zastanowienia na własnym stylem,że tak to ujmę,a co innego gdy ktoś nosi coś w sposób przemyślany choć wśród elegancików i gogusiów jest również pełno osobników cipowatych bez głębszego doświadczenia w seksie to jednak jest to jakiś wyjątek potwierdzający regułę.:classic_cool:

Gość gość
up

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Wolę telefoniczny seksik,korzystam z http://www.seksik-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)

Gość gość
Szkoda się użalać lepiej wejsć na portal sexoferty.ovh i będzie po sprawie