Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-prawiczka

wstydzę się syna bo widac po nim że jest prawiczkiem!!! ma 20 lat!

Polecane posty

Gość mama-prawiczka

nie ma żadnych koleżanek. nosi dziewiczego wąsika- krzyczałam na niego żeby zgolił ojciec tak samo. chodzi w zadużych ubraniach mimo, że chciałam z nim iść do sklepu to się wstydzi czy sam czy ze mną czy z ojcem. strasznie wstydzi się kobiet, nawet kuzynki. cały wolny czas siedzi przy komputerze i gra w jakieś debilne gry. nie wiem już jak mu pomóc...

Gość pocieszę cię
on nie jest prawiczkiem tylko gejem:)

Gość a ile synek ma lat?
moze jest w takim wieku, moze warto mu podsunac w prezencie maszynke do golenia, swierszczyka i gazete typu mens health...?

Gość mama-prawiczka
och syn sąsiadki jest gejem i to zupelnie inny człowiek. świenie ubrany zadbany towarzyski, nie to co moj :/ żeby mój byl taki jak on to bym bogu dziękowała, kcham go ale marnuje zycie

Gość mama-prawiczka
tez tak mi się wydaje , bo wogóle go nie podniecam

Gość kora82
Dziwna jesteś. Inna matka sie by cieszya ze sie chopa nie szlaja przynajn A 20 lat to naprawde mlody wiek ma jeszcze czas.

Gość mama-prawiczka
jak mu taniec erotyczny zrobiłam to dostał torsji i się rozchorował

Gość mama-prawiczka
ma 20 lat, poszedł na studia ale to nic nie zmieniło. myślałam, że chociaż pójdzie do pubu, czy na impreze do akademika a tu cicho sza...

Gość kora82
Powinnsas sie cieszyc ze babci z Ciebie nie zrobi.

Gość dodapieknamaurodaaaaaakluska
zaniedbalas jego wychowanie kobieto! chlopak ma problemy towarzyskie.. powinien zapisac sie na sport, chodzic na imprezy, sprobuj mu pomoc ale nie nachalnie.. moze zeby zapisal sie na salse..? na pewno znajdzie w koncu dziewczyne. pewnie jestes wymagajaca matka to chlopak ma problemy z akceptacja siebie w seksei. moze faktycznie niech ojciec kupi mu playboya.. nie wiem, ja stracialam cnote po 20i jakos nie marudze :) powiem wiecej, ze zawirowania emocjonalne zwiazane z tym wszystkim bolaly. takze moze nei marudz tak ale przemysl to wszystko.

Gość mama-prawiczka
już bym była szczęsliwsza jako babcia czy mam geja, przynajmniej coś by się w jego zyciu działo, on je marnuje...

Gość pocieszę cię
bo syn sasiadki jest aktywny a twoj pasywny stad roznica w wygladzie:) szczesciara:D

Gość mama-prawiczka
zawsze go zapisywaliśmy na zajęcia dodatkowe, czy to językowe, plastyczne zawsze byl niechetny, ale chodził... nie krzyczeliśmy jak miał gorsze oceny czy co, czasami żartujemy żeby się z nami napił alkoholu nie wiem już co robić...

Gość Cugunia
zafunduj mu godzinne spotkanie z prostytutką 🖐️

Gość mama-prawiczka
nie chodzi mi o to "prawictwo" tylko o to, że marnuje życie.

Wiesz może jeszcze nie trafił na odpowiednią kobietę. Która go zainteresowała. Lecz problem chyba jest w tym że byłaś nad opiekuńczą Matką! Czy twój syn ma jakieś zajęcia w dom ?? Czy zadajesz mu jakieś obowiązki np Sprzątania pokoju czy robienie zakupów lub wynoszenia śmieci.?? Wydaje mi się że jego problemem właśnie jest brak zajęć i obowiązków. Robisz chyba wszystko za niego i najzwyczajniej brak mu kontaktu z ludźmi.

sport a nie artystyczne przedmioty. artystyczne przedmioty tylko poszerzaja jego introwertyzm, sport zwieksza nie dosc ze ilosc endorfin to jeszcze mase miesniowa (wyglad!) no i polepsza relacje miedzy ludzkie, buduje poczucie pewnoesic siebie, wytrwwalosc etc. milo ze go zauwazasz i o nim myslisz, pomysl zatem o tym zeby go zapisac na sport i dopilnowac milym slowem to aby na te zajecia chodzil, zeby sie przede wszystkim nie poddal, bo najtrudniej jest wytrwwac gdy wszyscy w okol sa lepsi. tyle.

Gość Torfiarz
Jak porucha u dziwki to nabierze pewnosci siebie

Gość kora82
Takich co to cale dnie spedzaja na graniu i w necie jest cale mnostwo ja nie wiekszosc. Sama mam takiego meza co zawsze taki byl i jest nadal. Byl bardzo zamkniety w sobie jak byl mlodym chlopakie ale tak i byl z 5 dziewczynami a ja jestem 6. I tez taki niepozorny cichy. Ja sie ciesze ze sie nie szlaja moge na niego liczyc. Nadal duzo gra. i to nie przeszkadz kazdy musi jakos spedzac czas po pracy zeby sie odstresowac jakos.

W tym wieku to już za późno na jakieś zapisywanie się na sporty czy tańce. Mnie matka gadała, że jako dzieciak byłem nieudacznik to do końca żyć też tak zostanie.

nigdy nie jest za pozno, co za pieprzenie!

Jest... Gdzie teraz taki brzydal pójdzie na sporty by patrzeć na lepszych od siebie i być tam wyzywany? Albo na tańce patrzeć jak te szczupłe osoby tańczą a tu przychodzi taki kretyn z nadwagą...

wiesz co? tak moze myslec ktos kto nie dotarl do sciany, w koncu znajdziesz sie w takim momencie ze albo sie powiesisz albo sobie powiesz ze pierdolisz innych i idziesz potanczyc bo zyje sie raz i jebie cie to co inni pomysla o twoich wiotkich ramionkach.

no to siedz przed tv. mozesz zyc jak chcesz.

Gość gytdyt
marne prowo 0/10 taaa kurwa Bronek Komorowski tez nosi wasy i co tez jest? Lech Walesa tez i co? i masa innych facetow, wszystkie te tematy o prawikach zaklada jedna i ta sama osoba , widocznie jakis frustrat/frustratka