Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola87890999

BUTY ŚLUBNE??

Polecane posty

Gość Ola87890999

Gdzie i jakie? Bo cięzko jest znalezc dobre. biale buty do ślubu a przede wszystkim wygodne! Zaproponujcie gdzie mozna owe kupić szukalam w CCC ale ta chyba takowych nie ma...

Gość Ola87890999
Dzieki :)

Gość ewkawlkp
a nie myślałaś o butach innego koloru+ dodatki w tym kolorze u ciebie i partnera? dla mnie bomba np czerwone +czerwone dodatki lub niebieskie czy inny ulubiony kolor efekt rewelacyjny

Gość Ola87890999
Tak ogladalam buty na allegro tylko boje sie kupować tak w ciemno...a dodatki w kolorze pudrowego różu :)

mnie sie wydaje ze powinnas poszuac na necie jaie Ci sie podobaja a potem poszukac ich w slepie..jesli mieszkasz w duzym miescie ...jesli w malym to pojechac do duzego

Gość Ola87890999
Tak znalazlam śliczne na allegro...kilka par nawet od jednego sprzedajacego...neci mnie, zeby kupic chociaz jedne...Ja ślub biorę za 4 miesiące...i kurcze boje sie, ze wyjdzie cos nie tak...powiedzcie mi co powinnam miec juz zalatwione??

Ja mam mala noge 35 i chcialam koniecznie isc w innych butach niz typowe slubne dlatego zamowilam. Pasowaly jak ulal. Mozesz zawsze odeslac jak nie beda pasowaly.