Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmuyilk

Pociagaja czy raczej odpychaja was niesmiali,mniej pewni siebie faceci?

Polecane posty

Gość nmuyilk

moglbyscie sie z takim zwiazac?

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
moja babcia mówi tak -bystra woda brzegi rwie, cicha daw razy!

Gość zcvxdzv zsv
odpychają, sa żałosni. a ty taki jesteś>?

Gość zdradzę ci chłopie sekret
Baby dzielą facetów na dwa typy - Takich do ślubu - nieśmiały może być, pod warunkiem, że będzie kasiasty i się przy nim z głodu nie zdechnie. - Takich przed którymi się nogi rozsuwa - może nie mieć grosza przy dupie; ważne, żeby był typem zawadiaki, awanturnika, a nawet łobuza. Więc masz szansę na kobietę. Ale raczej przygotuj się, że będziesz utrzymywał cudzego bachora :classic_cool:

Gość nmuyilk
niesmialy wlasnie,czemu zalosni?

Gość nmuyilk
ale piszecie:O

Gość nmuyilk
:P

Gość Moniczkaaaa212121
Odpychają. Zawsze miałam towarzyskich facetów , otwartych . No , prawie zawsze , jeden był bardziej taki spokojny

Nick ''zdradzę ci chłopie sekret'' napisał po części prawdę. Tzn. chodzi raczej o to, że baby po przejściach dopiero się ockną i szukają wyciszonego, dobrego faceta. Dlatego pewnie dodał, że będziesz utrzymywał cudze dziecko :D Dla innych kobiet nie będziesz atrakcyjny. Ta iskra w oku pociąga i swoje trzeba przejść, żeby się ocucić. Masz więc szanse u zbrukanych/ zranionych lub po prostu grzecznych i ułożonych.

Gość ja lubię nieśmiałych
Uwielbiam takich. Nieśmiały, spokojny i rozsądny chłopak. Taki mi się podoba.Kiedy ja mówię on przerywa swój wywód. Nie upiera się przy swoim zdaniu. Daje mi wygrać w rozmowie i lubi żebym to ja mu coś doradzała. Mam takiego brata - wesołkowaty pyskacz, cham i wredny typek, bezlitosny cwaniak. Od takiego typu mężczyzn trzymam się z daleka. Jeśli widzę pierwsze oznaki wesołkowatego debila to mnie już nie ma. Uciekam. A jeśli mnie nachodzi to tak go potraktuję, że już nigdy nie odezwie się do mnie na ulicy. Preferuję typ nieśmiałego bo wtedy aż mi sprawia przyjemność, że on przy mnie zaczyna być coraz bardziej śmiały.

Gość nmuyilk
:)

Gość mazowiecka panna
Ja lubię nieśmiałych, wrażliwych facetów. Pod warunkiem, że skrywają ciekawe wnętrze, a nie są po prostu nudni. Choć i ci pozornie nudni może potrafią pozytywnie zaskoczyć...

Ja także wolę dobrych, grzecznych i kochanych. Od cwaniaczków i bajerantów trzymam się z dala!