Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confused1234

Wróżba z kart tarota u dobrej wróżki - może się nie sprawdzić?

Polecane posty

Gość confused1234

Witam, Z góry proszę o niekomentowanie tematu osób, kóre generalnie nie uznają wzróżenia. Pierwszy raz skorzystałam z usług profesjonalnej wróżki, wróżącej m.in. z tarota. Z tych kart właśnie mi powróżyła. Byłam na takim zakręcie życiowym (uczuciowym), że tylko osoba, która przeżyła taki zawód wie, jak człowiek może być zagubiony. W każdym razie wróżka ta niestety wywróżyła, że nie mnie z tym panem łaączyć nie będzie, że nie stworzymy związku. Bardzo mnie to smuci, choć napawa tez pewnym spokojem. Czy zdarzuło Wam się, ze taka wróżba z tarota (ale nie żadna sms'owa czy inna) tylko na sesji u wróżki nie sprawdziłą się Wam?

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
siła sugestii, ja nie chodze po wrózkach! musisz miec własny rozum bo inaczej zwariujesz, nikt nie bedzie zyc za ciebie, a jakas wrózka, m oze miec 5 historyjek, które na przemian mówi

Gość zdarzylo sie
Mnie tak wrozka urządzila ze hoho. Wywrozyla mi piekna przyszlosc. Z tym ze to co zobaczyla to bylo tylko moje emocjonalne nastawienie nie majace zwiazku z rzeczywistoscia. Byla mowa o tym, ze nastepny rok zapowiada sie obiecujaca w sferach uczuciowych, ze bedzie starszy mezczyzna z pracy z ktorym beda mnie laczyc przyjacielskie stosunki, ze w polowie roku beda nadzieje na zwiazek. No i co? Znalam jednego starszego fajnego mezczyzne z pracy (w sensie starszego ode mnie, nie ze starucha), laczyly nas przyjacielskie stosunki, ja sie wkrecilam we wrozbe i ciagle czekalam az zaprosi mnie na randke, na kawe itp. I czekalam na ta polowe roku, bo przeciez czesc wrozby sie sprawdzila, wiec czemu reszta mialaby sie nie sprawdzic. I oczywiscie ze sie sprawdzila, byly nadzieje na zwiazek, ale MOJE nadzieje, a nie szanse. Po prostu wrozka powiedziala, co to mialo sie dziac w mojej glowie. I co?sama wrozba we mnie wywolala te uczucia ktore przepowiedziala, gdyby nie wrozba to bym sie tym gosciem nie zainteresowala. On nic nie wie o tym do tej pory, a ja zmarnowalam rok na mrzonki

Gość confused1234
hmmm..........no wlasnie, moze to bedzie po prostu samo spelniajaca sie przepowiednia..........eh, sama nie wiem, chciałabym z nim być jak cholera, ale odpowiedź wróżki była radykalnie na nie:(

Gość do zdarzylo sie
czyli wrozba wrozki sprawdzila sie - byla szansa na zwiazek, ale tylko SZANSA

Gość fgfgfgfgfgfg
jaka ty glupia... to co poszlas do oszustki, dalas 100 zl za godzine pieprzenia glupot i niby wszystko musi sie sprawdzic? hahaha co za idiotka.

Gość a ską wiesz, ze to oszustka
??? co mądralińska??? wróżby z kart tarota, jeżeli są wykonane przez osobę porafiącą je profesjonalnie odczytać sprawdzają się zawsze praktycznie

Gość dokladnie, takie wrozby raczej
sie sprawdzaja

Gość fading awayyy
Ktoś kto idzie do tarocisty z nastawieniem, że to, co mu powie spełni się w 1000% jest zwyczajnie kretynem. Każda osoba jakkolwiek znająca się choćby w stopniu minimalnym na tarocie wie, że sami kierujemy swoim życiem, a ta wróżba to nie przepowiednia, a jedynie wskazówka, drogowskaz, który pokazuje, w jaką stronę na dzień dzisiejszy idzie nasze życie.

Gość gość
www.wrozka-ewa.com Moja ulubiona ukochana wrozka, bardzo dobra kochana wrozy z kart wszystko sie sprawdza

Gość gość
Znam wrozke Ewe bardzo dobra polecan ja rowniez mila na dar

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.