Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
She1201

co to znaczy?

Polecane posty

witam wszystkich! chciałabym opowiedzieć Wam moją trochę dziwną sytuację. ponad rok czasu jestem wolna z wyboru, mój poprzedni chłopak "prawie" wykończył mnie psychicznie i niestety zostawił 'złe' światło na facetów. przez rok czasu nie patrzyłam, nie zwracałam uwagi. zaczęlam pracować, w sklepie zaczął przychodzić chłopak i dopytwać się o jedną rzecz, która kilka dni później przyszła. jedynie co o Nim pomyślałam, że nawet przystojny. potem mijalismy się kilka razy na miescie, zawsze sie patrzylismy na siebie, on nie wiem z jakiego powodu, ja nie spuszczałam wzroku, by udowodnić mu, że się nie zawstydzam jego spojrzeniem. później nie pojawiał się długo. dowiedziałam się w między czasie, że ma dziewczynę. któregoś dnia, kiedy kończyłam pracę (pracuje w pasazu handlowym) zobaczylam go przy kasie, tez sie patrzyl. pozniej pojawial sie codziennie, i tez caly czas patrzyl sie. potrafil byc 3 razy dziennie. od jakiegos miesiaca nie ma dziewczyny i robi zakupy u mnie, dwa razy mi nawet powiedzial, ze ladnie wygladam. nie bylam dawno w takiej sytuacji, mam wrazenie, ze kompletnie zapomniałam jak mozna sie podobaci facetowi i jakie sa ku temu oznaki. pomozecie mi? dodam, ze powie mi od jakiegos czasu 'czesc' na ulicy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować