Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopqwertyuippcvhjjj

Mam 22 lata i jestem na utrzymaniu rodziców

Polecane posty

Gość qwertyuiopqwertyuippcvhjjj

Co o tym sadzicie? Czy to normalne? Studiuje dziennie, ale jestem dopiero na drugim roku i jeszcze nigdy, nawet w wakacje nie pracowałem.

Żelisław oczywiście musi się ze mną nie zgodzić:) dla zasady:) bym go dostrzegła:)

Normalne jest to, że na dziennych studiach nie pracujesz. Większość osób tego nie robi. Za to w wakacje mógłbyś wziąć się do roboty. Co później w cv wpiszesz? Już nie chodzi o kasę, ale obycie, podwaliny doświadczenia zawodowego :classic_cool: Pomijając, że to wstyd przesiedzieć całe wakacje...

Gość takajenaa
Skoro studiujesz to chyba normalne, chociaż w wakacje mogłabyś podjąc prace;)

whedif, przemądrzała idiotko, w dupie mam twoje zdanie a co do niepracowania w wieku 22 lat to powtórzę - NIE jest normalne, że nie zarabiasz nawet na swoje przyjemności. Ja rozumiem, że się uczysz, ale takie pasożytowanie i bazowanie w 100 procentach na pieniądzach rodziców jest po prostu żałosne. Przynajmniej w wwakacje wypadałoby coś zarobić na swoje potrzeby.

ja np dostawałam stypendium naukowe w pierwszych latach;) to też jest jakaś forma zarobku lepiej skoncentrrować się na nauce jeśli masz taka możliwość, niż zawalić studia przez pracę (a może sie tak zdarzyć) i to w młodym wieku