Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Czas powiedzieć prawde!!!!

Polecane posty

Jestem dziewczyną. Mam 16 lat. Od jakiegoś czasu opisywałam tutaj historie swoich znajomych ze szkoły. Podałam nawet nazwisko T.Stę.... otóż to mój znajomych z Jawornika(jego opisałam tylko w połowie). Opisałam również dwóch trzech innych chłopaków w hiszpaninie. Jeden pochodził z Dobczyc, Trzeci z Brzezowej a czwarty z Myślenic. Opisałam tutaj w hiszpaninie chłopaka ze świątnik górnych, z Poręby, Izdębnika, Stróży. Teraz postanowiłam to naprawić i obiecać zdjęcie swoje. Będę pisała pod innym nickiem

Mogę przygotować was na fotke. Pisałam tu pod różnymi nickami. Pisałam tutaj na gg.... ale nigdy nie byłam chłopakiem. Fajnie było się chociaż na chwile wejdź w inną postać. Marzenia o karierze w show biznesie to marzenia kolegi :)

Gość Heherehehe
Hiszpanin jesteś obojniakiem :D umysłowym i fizycznym lecz się może współczesna medycyna coś pomoże:D

Gość Sitownia
Ok to powiedz jak tam z pracą

Jestem na utrzymaniu rodziców a o firmie wawel wiem od znajomych którzy tam tyrali jak tam ciężko i jak wykorzystują ludzi :)

Gość Sitownia
Ucz się pilnie żeby mieć pracę taką że będziesz siedzieć za biurkiem i zarabiać połowę średniej krajowej.