Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi kiwi nie zadziwi

jak wazna jest dla was wasza praca?

Polecane posty

Czy to jest tylko zrodlo zarobkow? Czy moze udreka bo wolalybyscie poswiecic sie rodzinie? A moze zrodlo radosci i spelnienia? Moze czasem stawiacie ja nawet ponad rodzine? A moze - jak u mnie: chcialabym byc w tym dobra, uwielbiam te robote ale nic mi nie wychodzi i chyba nigdy juz nie bede specjalistka ;(((

U mnie różnie, jak to w życiu, wzloty i upadki...czasem mam dość i czuję się niesamowicie wypalona a czasem jestem pewna, że jestem właściwą osobą na właściwym miejscu. Z pewnością nie jest dla mnie najważniejsza, rodzina jest na pierwszym miejscu, choć miałam takie momenty, że musiałam zmienić swoje plany przez pracę albo kombinowałam jak zrobić żeby pogodzić 2 sprawy. Nie wyobrażam sobie nie pracować!

No ja stara baba ;) mam 39 lat, w zawodzie od 13 lat choć po podyplomówce troszkę zmienił się charakter mojej pracy. Czy zyskałam już pewność? Nie wiem? Kiedy wszystko idzie do przodu, nawet z pewnymi problemami, czuję, że robota, którą wykonałam jest dobra. Najgorzej kiedy utknę w miejscu i długo nie mogę wymyślić co z tym fantem zrobić. Dodam, że na wyniki mojej pracy wpływa też zaangażowanie osób zainteresowanych, ale to ja muszę je "pogonić" i zmotywować ;) cały czas chcę się rozwijać, nie wstydzę się dopytywać czy przyznać do niewiedzy. Po głowie chodzi mi kolejna specjalizacja...zobaczę...

Gość bdjenk
Moja praca jest dla mnie "szkołą i trampoliną" do wykonywania mojego zawodu za duże pieniądze. Daje mi rzadką wiedzą i umiejętności, które już niedługo zacznę wykorzystywać. Cenię ją.

Gość cenię moją pracę nie jest tylk
tylko dla pieniędzy, bo pracuje na pół etatu i niewiele zarabiam, ale ją lubię choć czasem chciałabym ją zmienić ponieważ jest zbyt spokojna, chociaż gdybym pracowała w wielkiej firmie gdzie non stop jest stres to bym ją bardziej doceniła, nie wyobrażam sobie żeby nie pracować

Autorko nie od razu "Rzym zbudowano", powoli do celu ale uparcie! Życzę Ci tego! :D Myślę, że dużo tez zależy od charakteru pracy, od tego czy jest to coś co chciałyśmy robić czy robimy to co udało nam się znaleźć.