Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ompalompa

Faceci ode mnie uciekają

Polecane posty

Gość ompalompa

Mam 26 lat , nie jestem ani płytka, ani pusta, ani mało inteligentna. Nie jestem też miss, ale wyglądem nie straszę. Boję się, że to może być np. z powodu ślubu czystości z poprzednich wcieleń :O Wydaje mi się, że wszystkie moje związki (4) były wyłącznie na siłę z mojej inicjatywy. Nikt się mną nie interesuje - faceci dosłownie wręcz uciekają. Ciekawe co jest nie tak :( Boli.

Gość jacekkk..
cos wiecej napisz

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
ZAPRASZAMY DO NAS NA WIES TUTAJ NA JEDNA KOBITE PRZYPADA SREDNIO PIECIU FACETOW KAWALEROWJEST CIEKAWE A I ROBOTY W POLU INO PELNO, CHOC KARTOFLE JUZ WYBRANE TO TERAZ JEST JESZCZE SPORO ROBOTY ZAPRASZAMY

Gość ompalompa
Cóż mam napisać? Co byś chciał wiedzieć? Hm... dla facetów jestem zawsze miła, bardzo ich szanuję... I wszystko jest zawsze super - do pewnego momentu. Niestety, nie mam pojęcia co robię nie tak.

Gość kenviz
lepiej powiedz, jakich sobie facetow wybierasz :o

Gość dziewczyno i ty mówisz
że jesteś w zupełności normalna? a skąd wiedza o swoich jakichś poprzednich wcieleniach? nie powiesz mi że wierzysz w reinkarnację!

Gość alexf
moze za szybko "dajesz"???

Gość Frdddfff
Podczas loda sie ciagnie ie gryzie

Gość ompalompa
BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK >> he he... :):) na wieś? Chętnie. :D Ogólnie to mam naprawdę wiele do zaoferowania. Umiem dobrze zająć się domem, jestem wierna i nie zdradzam, mam wiele pasji i szerokie horyzonty... faceci mieli zawsze ze mną dobrze... A jednak coś jest nie tak skoro nie potrafię utrzymać związku. :( Przez to od 2,5 roku jestem sama. Raz, że z obawy, a dwa, że potencjalni wieją.

Gość ompalompa
kenviz > chyba właśnie nieodpowiednich. Ale jestem domatorką, od wielu lat nikogo nowego nie poznałam bo nie wychodzę nigdzie. Zawsze dom , rozrywka to np. książka. Nie "daję" , właśnie w tym rzecz, że jestem powściągliwa jeśli o to chodzi. Musze kogoś obdarzyć uczuciem wpierw.

Gość kenviz
no wlasnie, my domatorzy mamy pod górkę :o

Gość ompalompa
pewnie będziemy starymi singlami Ja nie chcę nikogo na siłę bo taki związek "ze strachu" jest bez sensu. Chyba nie pasuję do dzisiejszego świata.

Gość kenviz
Też mi się czasem zdaje, że nie pasuję do dzisiejszego świata. A związek na siłę i tak nie ma prawa przetrwać, a przyniesie tylko cierpienie. Starzy single, hehe ;)

Gość ompalompa
A zauważyłeś, że raszple potrafią utrzymać przy sobie super facetów? Ciekawe jak to się dzieje. ;) Może dlatego, że połączyli się nie dla urody, a dla charakteru (o ile to w ogóle realne w dzisiejszych czasach). Za zawsze bałam się zdrady i nieszczerości. Myślę, że to czego się boimy, to nieświadomie do siebie przyciągamy. Tak czy siak po 2,5 roku samotności jestem gotowa na związek. Byle nie z byle kim. ;)

Gość ompalompa
Nie. Nie z przystojniakiem. nigdy nie patrzyłam na wygląd ani na pieniądz. Niestety, wszyscy faceci byli dla mnie bardzo mili tylko do0 czasu :( Często jak orientowali się, że np. im nie dam, to po prostu znikali. To niestety boli bo ja bardzo szanuję ludzi i uważam, że każdy człowiek zasługuje na szczęście, zdrowie i miłość.

Gość kenviz
" raszple potrafią utrzymać przy sobie super facetów?" tak samo fajnie dziewczyny są z bucami :o nie wiem, jak to się dzieje   "Myślę, że to czego się boimy, to nieświadomie do siebie przyciągamy." tak mówią ;P   "Niestety, wszyscy faceci byli dla mnie bardzo mili tylko do0 czasu" to tak, jak moja była. Była miła i fajna a po czasie wyszła z niej taka zołza, ze wytrzymac nie mozna było

Gość Zuzka:)
Akurat wysoki wzrost u faceta to podstawa. Przecież nie będę z jakimś niskim facecikiem ze 170 cm wzrostu przy którym nie będę mogła chodzić w obcasach.

Gość ompalompa
Hehe :) nie musi być wysoki ...

Gość ompalompa
Zuza, za 15 lat i tak się skurczysz, ty i twój facet... i co ci po tym wzroście :P co pozostanie?

Gość Zuzka:)
Facet się skurczy parę cm, ale wciąż będzie wysoki a taki niski będzie jeszcze niższy... eh.

Gość ompalompa
Cóż, ja po ostatnim związku chyba pogodziłam się już ze swoim marnym losem. :(