Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wooillkkssd

Kto sie zna- czy to jest oryginalna torebka GUCCI?

Polecane posty

napisze tak , orginaln emblematy firmowe zazwyczaj sa umieszczane na zamkach i jest wszywka skórzana , ze to gucci , no i podszewka tez jest z napisem gucci... niby zamek jest , ale nie widze tej wszywki , która miesci sie przy małej kieszonce wewnatrz torebki.. nie mart sie jak na podróbke to cena znikoma ...pozdr.

Gość wooillkkssd
dziekuje!!! kupiłabym ją ale znów wpadlam bo zamiast poczytac komentarze.... sprzedawca ma strasznie duzo negatywów, chyba moge sie wycofac, po prostu zrezygnować, ona dostanie zwrot za wystawienie a ja podam przyczyne opis niezgodny z oryginalem

Gość ja w mojej gucci
mam metke z nr kolekcji i każda gucci ma metki . Watpie zeby ta była oryginalna ten emblemat jest za chamski - popros o wiecej zdjec m.in łatki w środku której na tym zdjęciu nie widac Na teneryfie i w Egipcie jest wysyp torebek "oryginalnych" i własnie wyglądają tak jak te :(

Gość bhgnhghghg
OMG jak można być tak naiwnym?? Już sama cena sugeruje że NIE jest to Gucci!!!! Nikt za darmo nic Ci nie da. Wiesz ile kosztuje oryginalna torebka Gucci??? Na pewno byś jej nie kupiła bo by Ci było szkoda dać tyyyle kasy. Naiwna jesteś, myślisz ze kupisz mercedesa w cenie malucha :) haha. Koń by się uśmiał. Modl sie zebys licytacji nie wygrała, bo wstyd będzie latać po mieście z taką podróbą.

Gość wooillkkssd
he he wiem ile kosztuje oryginał ;) Mysłalam ze bedzie popyta na tą aukcje, ale przeciez nie musze tego kupować, opis niezgodny z prawdą, juz raz mialam podobna syuacje i nie musiałam placić. Jasne ze mnie nie stac na oryginal :) nie ukrywam tego

Gość wooillkkssd
tak, napisałam że cche zdjęcie blaszki z nr serjnym inaczej rezygnuje.

Gość bhgnhghghg
to po co w ogole zakladasz taki post? skoro wiesz ile kosztuje torebka Gucci to nikt by oryginału nie sprzedawał od złotówki, a jeśli juz to by ustawił cenę minimalną 1000zł co najmniej. Na zdjęciu widac że torebka ma obszarpane uszy i w ogole jest tandetna a do tego jest napisane w opisie "stan dobry minus". Mnie tez nie stac na oryginał to przynamniej nie kupuje podrób bo to jest największy kicz - latac z tanimi podróbami.

Gość wooillkkssd
Niekiedy sa okazje, ale tak jak napisałam- w opisie napisane jest ORYGINALNA MARKOWA więc jes to niezgodne z regulaminem wiec nie musze płacic, ale widać ze jest to stary model więc chciałam sie upewnić po prostu dlatego pytam. Jasne ze lepiej kupić zwykła torebke niż tandete oryginalu.

Gość bhgnhghghg
tak są okazje ale NIE TAKIE! powtarzam nikt ci nie da nic za darmo. Mercedesa też nie kupisz za 500zł, bo takich okazji po prostu NIE MA.

Gość wooillkkssd
no dobrze już wiemy że to nie oryginal chyba że ta Pani wysle mi zdjecie blaszki z nr seryjnym, bo o to ja poprosiłam Wejdzcie na zakladke O MNIE tego sprzedawcy i zobaczcie co pisze,sprzedaje oryginalne rzeczy- wiec chyba to przeczy regulaminowi?

Gość bhgnhghghg
chyba raczej sprzedaje NIEORYGINALNE

Nie badzcie niepowazne przeciez ta osoba mogla to kupic w lumpie i dla niej nie ma to zadnego znaczenia dlatego sprzedaje za co badz Ja jak mi sie cos nie podoba badz mi nie pasuje a dostalam lub kupilam za bezcen to tez wyprzedaje na all i nawet nie patrze za ile mi pojdzie

Gość gość
mi sie wydaje, ze na tej stronie sa podroby ale wykonane z wysokiej jakosci materialow stad te ceny( zreszta bardzo wysokie). Nie wiem jak z Guccim ale LV sa podrobami

Gość gosia u
ja tam bym się w ogóle nad tym nie rozczulała, nie wiadomo co to może być, do tej pory kupowałam różne torebki i różnie to było, ale z jednej firmy z Cervandone zawsze były dobre i po prostu niezniszczalne, prawdziwe torebki ze skóry naturalnej

Gość gość
Mnie na Gucci nie stać, kupuję raz na sezon torebkę ze skóry naturalnej za około 350 zł polskich firm. Porzadnie wygląda. Nie kupiłabym podróbki bo to tandeta i kasa w błoto. Nie lepiej zainwestować w polską markę?