Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa lodz

sluchajjcie bardzo pilny apel do milosnikow kotow z lodzi!!!!

Polecane posty

Gość ewa lodz

W lodzi jest pewna pani bardzo biedna ale dba o koty dzikie dokarmia je czest nawet sama nie mając nic do jedzenia dla siebie. Pani się bardzo wstydzi prosić o pomoc. Żyje w bardzo ciężkich warunkach. Czy byłby ktoś chętny kupić jej kilka puszek i zostawić na klatce schodowej? Ona nie przyjmie ich wprost bo się wstydzi białe gdyby ktoś zostawił jej na klatce schodowej w kamienicy w której mieszka to się nie zmarnują. Nie jest to prowokacja. Ja pomagam ile mogę sąsiedzi też. Czy bykby ktoś w stanie pomoc? To jest w śródmieściu lodzi .bardzo proszę o pomoc. Tam potrzeba kilkanaście puszek jedzenia dziennie i worek karmy na jaki tydzień. Pani ma swoja dune i odmawia pomocy i tu jest problem dlatego prosiłabym o takiego flash moba ze wszysyc idą jutro chętni i zostawiają na klatce schodowej puszkę. Bardzo byłabym wdzięczna a dzięki temu może ona by miała spokojniejsze święta.

Gość ewa lodz
Poproszę dzięki za wiadomość. Ale może ktoś z kafeterii pomoże. Sytuacja jest dramatyczna tam.

Gość panna wielce uradowanna
Szkoda,że nie mieszkam w Łodzi, to bym pomogła, nawet 5 worków karmy bym kupiła i zatachała.... Podnosze topik, bo tylko to mogę.

Gość agata----
ja niestety z Poznania, a tez bym pomogła

Gość ertryuil
jasne, dachowce będą żarły i sie mnożyły :D

Gość agata----
takie zycie, kazdy chce jesc i zyc nawet dachowiec..

Gość ewa lodz
A mógłby jej ktoś kupić worek karmy przez onternet i jej dostarcza ?

Gość ewa lodz
najtanszy jakiś nawet

Gość ewa lodz
Jakiegoś kitekata ze 12 kilo. Czy whiskasa.

Gość damm it
rozumiem starszą panią i jej biedę. Ale to jest skrajne nieodpowiedzialne to co ona robi. Pewnie tych kotów nie sterylizuje a tylko dokarmia. Więc koty się mnożą i przyłazi ich coraz więcej tam, gdzie wiedzą, że jest jedzenie. I coraz więcej bezdomnych zwierząt na zimę. Pomoc w postaci karmy jest głupia i nieodpowiedzialna. Tu trzeba te zwierzaki najpierw wykastrować.

Gość ewa lodz
Koty są wszystkie wysterylizowane. Tylko problem polega na tym ze na posesje co rusz ktoś podrzuca nowe albo przychodzą. Na zimę ona je do domu zabiera te ci się dają złapać. Leczy je za wlasne pieniądze.

Gość ewa lodz
Zaznaczam wszystkie koty są wysterylizowane.sama pomagałam je sterylizować z urzędu na skierowanie

Gość ompalompa
skasowali mi posta wejdź na forum pomocowe dla kotów - jest takie.

Gość autorko pomoz mi szukac jakis,
sklepow internetowych ktore obsluguja pay pal,mniej wiecej musimy sie rozejrzec jaka karma i za ile,najlepiej najtansza,pomoglabym troszke,powiedzmy do ok 100 zl

Gość ewa lodz
Telekarma mi przychodzi do glowy

ewa,szukam sklepu z mozliwoscia placenia pay pal ,nie mieszkam w pl dlatego nie mialabym jak zaplacic na szybko ;) pozatym potrzebny sklep gdzie bedzie przesylka za darmo

Elitarny Klub Kota Rasowego z Łodzi organizuje w Wawie wystawę kotów 1-2.12.12. Będzie połączona ze zbiórką wszelkich potrzebnych rzeczy typu karma, koce, obroże dla potrzebujących zwierzaków. Biorę udział w wystawie, więc dostałam info, żeby pomóc, więc będzie pewnie troszkę datków od wszystkich uczestniczących. Może skontaktuj się z tym klubem, przedstaw sytuację tej pani, może przekażą część zebranych produktów? Skoro koty są kastrowane/sterylizowane na bieząco, to wygląda to odpowiedzialnie.

Gość kacaraba
to se ktoś nazbiera karmy dla kocura

Gość ewa lodz
Ja jestem teraz w pracy i mam awaryjyjnav sytuacje . Poszukam potem sklepu i podbije ten temat bo nie mogę teraz pisać ok?

ok napisz,ja teraz tez za duzo czasu nie mam,ale sie rozgladam,napisze najpozniej jutro wieczorem