Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdbchdjf

Jak delikatnie odrzucić propozycję sąsiada?

Polecane posty

Gość hdbchdjf

Wracałam dzisiaj z moim niemowlakiem do mieszkania i spotkałam na klatce schodowej sąsiada który zaczął ze mną rozmawiać jak zobaczył synka. W końcu zeszło na temat świąt które będę spędzała sama z maluszkiem bo nie miałam dobrych relacji z rodziną i nie utrzymujemy kontaktu, a ojciec dziecka to ostatni człowiek jakiego chciałabym widzieć.. Sąsiad zaproponował, że możemy spędzić te święta razem bo też jest samotny ale nie wiem czy to dobry pomysł bo to mężczyzna znacznie starszy ode mnie, około 30-36lat, silniejszy, nie znam go.. Jak delikatnie go spławić jeśli znów się spotykamy?

wyznaj mu szczerze , ze nie jest w Twoim typie , zbyt stary a po nieudanym zwiazku nie masz ochoty na seks. a jak Ci nań ochota najdzie to on jest zbyt stary i zbyt biedny. gwarantowany skutek

Gość znacznie starszy
to ile ty masz 13 ?

Gość Bananaaa
Powiedz, że bardzo dziękujesz mu za zaproszenie, ale wolisz spędzić święta tylko z dzieckiem. Proste

Gość mandarynka jaka
jak nie bedzie konca swiata...zawsze ten 1% ze bedzie.. to uczcij ten fakti ciesz sie zyciem i zrob cos szlonego..moze to? swieta z saisaidem:)? zycie jets krotkie jak sama widzisz.. silny? to wykorzystaj to..niech ci zakupy natacha do domu słoiki warzywa owoce to ciezkie..na swieta..choinke przytarga z lasu duuża:) wniesie do domu.. moze ci dywnaiki wytrzepie w sniegu? kobieto ciesz sie zyciem i swietai;) jak sie go boisz kup sobie eter i go uspisz;) jak on taki dobry to moze wam prezent kupi albo mikolaka obrabuje:D widzisz same pozytywy wiesz gorzej bedzie jak on sie sam splawi:P i wyprze co mowil o swietach:D

Gość bhgnhghghg
ja piernicze, to ze koles jest sam i chce z kims swieta spedzic w milej atmosferze nie znaczy od razu ze ma na ciebie chcice. docen sasiada bo jest mily i kulturalny

temat zaczyna porastać szczegółami bo juz pojawił isę ze 2 razy tylko w oszczędniejszej formie - czekamy na ciag dalszy :D

Gość a skąd wie ze spedzasz sama sw
ieta ? trza było nie gadac nic tylko ze masz rodzine w te dni i szlus powiedz ze jednak przyjada rodzice do was i przyjaciólka

Gość hdbchdjf
Może przesadziłam.. Po prostu zraziłam się do mężczyzn już całkiem po tym jak kiedyś mój pseudo ojciec bił mnie, poniżał i upokarzał, a były chłopak potraktował mnie podle gdy zaszłam w ciążę. Ja nie twierdzę, że ten sądziad to brutal i gwałciciel ale nie znam go, nie wiem o czym miałabym z nim rozmawiać.

Gość może jakieś ruchanko
na święta będzie??? :D

Gość Bananaaa
Wiesz, nic na siłę, ale to przykre, że ktoś spędza święta sam...

Gość hdbchdjf
Wiem coś o spędzaniu świąt samotnie niestety. Teraz będę chociaż z dzieckiem.

Gość hdbchdjf
ale on brzydki jest i raczej niezamożny , nie chcę zaczynać niczego bo on się na partnera nie nadaje. nie podoba mi się

Gość za 12 min
oczywiscie musisz byc ostrozna, ale przez fakt iz spotkalo cie wiele zlego od mezczyzn masz uposledzone postrzeganie wszystkich facetow a wierz mi, ze sa fajni! ja mam takich w rodzinie, swoim otoczeniu. MOze niekoniecznie on ma cos zlego na mysli, moze chodzi mu o towarzystwo, moze mu troche ciebie zal.

Gość mandarynka jaka
nie sama z dzieckiem powiedz, ze spedzasz z innym sasiadem a masz małe mieszkanie;)

Gość hdbchdjf
Jedyny chłopak jakiego kocham to mój synek. Teraz gdy się urodził, a były chłopak potraktował mnie tak, że aż brak mi słów.. Nie chcę żadnych związków, seksu, nie chcę być dotykana..

Gość hdbchdjf
ew tylko ja moge dotykac , na zrobienie facetowi loda mam nawet ochote ale nie jemu.

Gość hdbchdjf
Spadaj podszywaczu!

Gość chcesz tak zostawić
sąsiada samego??

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
matko co wy jej doradzacie- jak nie jest w twoim typie to olej go bo potem on zacznie sobie coś roić i będzie kłopot. Nie musisz się nikomu z niczego spowiadac i masz prawo go nie chciec wpuszcac do domu - to niby sasiad ale obcy koleś, a ty ma małe dzicko - nie jego interes jak spędzasz święta. W sumie to ja bym nie chcial spedzac ich z kims obcym kogo nie lubię - nie jestes sama masz dziecko. Buziaki i trzymaj się - koles chyba robi podchody - niech spada stary piernik

Jeśli facet nie jest w twoim typie i najzwyczajniej wolisz sama spędzić te Święta.To mu to powiedz wprost. Lub powiedz że Święta spędzasz z rodziną.

co za patologia, to ze facet jest poprostu mily to nie znaczy ze na ciebie leci idac ta analogia to jak facet pomoze staruszcze z zakupami to pewnie chce ja wydymac ?! kobiety wyluzujcie !! zjedzcie snikersa bo gwiazdorzycie !!

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
jasne - po cholerę się koles wchrzania ? Stary piernik myśli że sie wkręci na święta i do łóźka pewnie. Tyle lat sam to pewnie pasowałoby mu to: młoda dziewczyna i dzicko za jednym zamachem. Pogoń dziada bo zacznie cie nachodzić zaraz. Trzymaj dystans jak nic od niego nie chcesz i mu się nie zwierzaj bo to nie jego interes. Nie pozwalaj na takie spoufalanie się.

Gość twoj sasiad
chce cie wydymac! samotny, ma swoje potrzeby... :(