Gość ceca Napisano Listopad 28, 2012 Hej dziewczyny. Od jakiegoś czasu doświadczam dziwnego bólu w dole tułowia, w okolicach podbrzusza, a także w dole pleców. W sumie nic dziwnego, każdego z nas coś tam pobolewa, ale najdziwniejsze jest to, że jest to strasznie kłujący ból, jakby ktoś mnie dźgał nożem i czuję go gdy chodzę, stoję lub siedzę, a jak się położę to MOMENTALNIE ból znika. Czasami jest to tak silne, że chodzę zgięta wpół i wtedy jest lepiej, ale jak siedzę to dalej strasznie boli i to mnie najbardziej intryguje. Zaznaczę jeszcze, że mam problemy z nerkami (przewlekłe zapalenia), ale ból ten jest raczej inny od tego, którego zawsze doświadczam jak mnie dopadnie takie zapalenie, poza tym ono zawsze wiąże się z problemami z pęcherzem, których teraz nie odczuwam. Co to może być? Czasami się zastanawiam nawet czy to po prostu nie kręgosłup, ale ten ból promieniuje na całą dolną część mojego ciała i czuję go jakby w środku, nie w kościach kręgosłupa, tam w ogóle nic mnie nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach