Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wsciekla na corke..

Jestem wkurzona na 22letnią córke u której zbliża się czas porodu

Polecane posty

Jestem wkurzona na 22letnią córke u której zbliża się czas porodu Pokazała mi zdjęcie USG. Wiadomo że urodzi się chłopiec, do porodu zostały dwa tygodnie. Chłopak ją zostawił, ona właśnie będzie bronić prace licencjacką. Jak będzie wyglądało jej życie? może obroni licencjat ale co z magisterką? jak będzie wyglądało jej życie bez męża? chciałabym żeby oddała dziecko do adopcji. Niestety ona nie chce tego zrobić. A mąż zamiast mnie poprzeć to stanął po stronie córki. Ja jestem wściekła na córke a on na jej chłopaka który ją zostawił. Ja mam 45 lat, mąż 55. Ma już syna z poprzedniego małżeństwa a wczoraj obwinił mnie o wszystko. Że zostawił dla mnie pierwszą żone a i tak urodziłam mu tylko jedno dziecko. Co gorsza on w naszym domu zaczął przygotowywać pokoik dla dziecka córki co zaczyna mnie coraz bardziej denerwować. Na kogo spadnie obowiązek nad wnukiem? na mnie! Bo córka pewnie będzie się chciała uczyć i pracować, mąż cały dzień spędza w swojej firmie a ja nie pracuje.

Gość nicegirl ;)
nice :)

jestes chora psychicznie! nawet jesli ten chlopak corke zostawil,to ty powinnas ja wspierac! domyslam sie ze stac was na to finansowo wiec w czym problem? nie pracujesz wiec czemu nie chces zsie zajmowac wnukiem??? nie jestes stara wiec jak mozesz kazac corce oddac dziecko do adopcji...gdyby miala lat 15 i przyszla z brzuchem zrozumialabym twoje oburzenie, ale ma 22 lata,jej zycie ulozylo sie tak a nie inaczej,nie do konca z jej winy,chce sie uczyc pracowac, powinnas byc z niej dumna i jej pomagac! o ile to nie prowokacja to stwierdzam ze jestes nienormalna!

Ale jak mam nie byc wsciekla? W domu mamy pania ktora prowadzi nam dom. Po prostu ja w wieku 45 lat mam do wszystkiego lewe rece, zarowno do gotowania i sprzatnia, jak i prania i prasowania. Nie dalabym rady zniesc w domu placzu malego dziecka. Moj maz moze cieszy sie z wnuka ale szkoda ze nie widzialas go jak corka przyprowadzila swojego pierwszego chlopaka(ojca swojego dziecka) do domu. Nie potrafil tego zaakceptowac.

Gość Aluska asdfghj
To musi byc prowokacja bo tak glupich matek jak ty byc nie moze...

Gość powinnaś się cieszyć :)
będziesz babcią :) poza tym skoro chłop na ciebie robi a ty mu nawet obiadu nie ugotujesz to nie zbyt dobrze świadczy o kobiecie niepracującej :D napisałaś że masz lewe ręce do gotowania :D

Gość nie mów nic
napisała że ma lewe ręce do wszystkiego , niestety...

powinnaś zrozumieć córkę, skoro mąż zaakceptował twojego syna i znosi ciebie przez 22 lata i twoją bezuzytecznosc. jak ty dzieci wychowałaś? co ty w domu robisz całymi godzinami, skoro od wszystkiego macie panią? he? :)

Gość funkystylee
Wiadomo, ze wiele dziwnych ludzi zyje, niemniej uwazam, ze ten temat to prowokacja 🖐️

Gość jestem wściekła na córke..
To mąż ma syna z poprzedniego małżeństwa. Zostawił jego matke dla mnie. Byłam już wtedy w ciąży ze swoją córką. Chodzę do fryzjera, kosmetyczki, fitnes, basen albo siedze w domu z koleżankami. Co nie wolno. Mam prawo dysponować swoim wolnym czasem tak jak mi się podoba.

''Chodzę do fryzjera, kosmetyczki, fitnes, basen albo siedze w domu z koleżankami. Co nie wolno. Mam prawo dysponować swoim wolnym czasem tak jak mi się podoba.'' :D :D :D :D a pracujsze zawodwo? bo jeśli nie to współczuje twojemu mężowi. nic dziwnego, że nie masz w domu nic do powiedzenia. na takie przywileje trzeba sobie czymś zasłużyć. pani plastikowa płycizno :) btw- ludzie, że takie kobiety istnieją - o tempora o mores :O🖐️

Gość jestem wściekła na córke..
A Tobie się wydaje że mając 45 lat nie mam prawa do aerobiku czy na spotkanie z koleżankami? Ja też potrzebuje odpoczynku, relaksu a nie tylko wysłuchiwać narzekań męża że pozostaliśmy tylko przy jednym dziecku że miał ciężki dzień w pracy, też potrzebuje się odstresować.

Gość łykacie prowo jak pelikany
a gimgoowno się cieszy :classic_cool: