Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla przedszkola

Pomoc dla przedszkola !

Polecane posty

Gość dla przedszkola

Witajcie, jestem ojcem dziecka chodzącego do przedszkola które to wymaga dość poważnego remontu. Sypią się tynki, zacieki na ścianach, odpadają kafelki itp... Firma Celma - producent narzędzi, zaproponowała akcję w której własnymi narzędziami wyremontuje przedszkole które otrzyma najwięcej głosów. Mam wiec do Was kochani prośbę o wsparcie przedszkola mojego synka i oddanie głosu przez kliknięcie. Chodzi o "Przedszkole 340 Kasztanowego Ludka" w Warszawie. To nic Was nie kosztuje a możecie pomóc w remoncie przedszkola dla dzieciaków żeby spędzały czas bezpiecznie i w należytych warunkach. Podaję link do akcji http://celmapomaga.pl Od razu na 1 stronie jest lista przedszkoli - kliknijcie proszę na Przedszkole 340 Kasztanowego Ludka. Bardzo wszystkim serdecznie z góry dziękuję za pomoc ! //Tata przedszkolaka

Gość w warszawie
mieszkają bogaci niech se sami remontują

Gość też zagłosowałam
ale zrobią remont tylko jednego przedszkola w całej Polsce ? macie mało głosów w porównaniu z innymi miastami :(

Gość dla przedszkola
dziękuję za kliknięcia. Przedszkole jest państwowe. W Warszawie czy w każdym innym mieście jest taka sama sytuacja. Jak nie chcesz pomóc to nie pomagaj to twoja sprawa. Proszę ludzi o pomoc z dobrymi intencjami i dobrym sercem i tym wszystkim bardzo dziękuję za pomoc ! Sam pomogłem temu przedszkolu w innej sprawie bezinteresownie i pomógłbym w takiej akcji komuś innemu jakby była taka potrzeba. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję.

Gość kliknęłam
kliknęłam, oddałam głos. powodzenia

Gość ja też pomagam !
wierze ze dzisiaj ja pomogę a jutro ktoś pomoże mnie - więcej dobrej woli pieprzeni egoiści !

Gość gminu warszawa nie stać na
remont budynku przedszkola?? śmieszne:o i dziwi mnie ze taki budynek przeszedł przez sanepid:o a bym isę bała tam dziecko zostawic

Gość gminu warszawa nie stać na
aaa ale kliknęłam:P

Gość niematosiamto
Głos oddany

Gość kliknęłam
dzięki, dzięki Wam już dziś przedszkole zabrało ponad 300 głosów ! Mam nadzieję że będzie jeszcze więcej. Każdemu serdecznie dziękuję za pomoc. Takie to niestety czasy że trzeba tego typu akcje organizować żeby np ktoś coś wyremontował. W innym przypadku bym nie prosił ale tu chodzi o placówkę dla dzieci a one nie są niczemu winne że takie są czasy i że tak trzeba sprawy załatwiać...

Gość dla przedszkola
dzięki

Gość na pomoc
pomogłam

Gość i ja aaaa
ja także

Gość ehfrhfiohkiefhkelhffkherkhjk
ja uważam że lepiej głosować na hospicjum