Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adoniso 27

slub, rodzina - pulapka i koniec zycia - dlaczego ONA tak mysli?

Polecane posty

Gość adoniso 27

moja patnerka jest 9 lt mloodsza, ma 25 lat i wszytsko zwiazane ze slubem czy zalozeniem rodziny traktuje jak ograniczenie wolnosci i oniec jej zycia, ze nic juz ja czekac nie bedzie tylko slub, po slubie dzieci i pieluchy, dlaczego ona tak na to patrzy??? :/

Gość gastrokoszmar
chciałes załozyć rodzine to trzeba było sie rozgladać za równolatką a nie taką siksą:-P masz za swoje

Gość łubudubu
widocznie się jeszcze nie wyszalała :)

a Ty w jej wieku marzyłeś o ślubnym ołtarzu, pieluchach i domowych pieleszach? Tobie może zegar biologiczny tyka, jej niekoniecznie.

Gość ma racje dziewucha
to pułapka bez wyjścia

Gość adoniso 27
ja chcialem zalozyc juz rodzine w jej wieku, marze i czekam na to od dawna, nie namawiam i nie zmuszam jej do niczego ale boli ze ona te rzeczy traktuje w taki sposob, poza tym jej rowiesniczki w wiekszosci juz sa po slubie i niektore nawet maja dzieci, wiec mysle ze to obok wieku sparwa indywidualna

Gość na dupie siedź
ma racje

Gość gastrokoszmar
dobrze ci tak, jak można wiazac się z 9 lat młodszą gówniarą:-D

Gość ma racje dziewucha
to pułapka bez wyjścia

Gość ćwoki bez ambicji
zakładają wcześnie rodziny, bo co innego mogą osiągnąc w życiu prócz spłodzenia będkarta

Gość qubiczka15
ruchanie młodych lasek jest lepsze niż tych starych

Gość adoniso 27
pytam jak moge jej pokazac ze rodzina to cos wspanialegoco ma sie cale zycie, kocham ja i szanuje i bede czekal tyle ile bedzie potrzebowala czasu, ona ma tylko mame i brata i nie widzi potrzeby posiadania prawdziwej rodziny :/

Gość gastrokoszmar
adonis ale od ciebie zaletuje desperacją wiesz?? wcale sie nie zdziwie jak ona cie w koncu zostawi gdy zaczniesz ją do tego ciągle przekonywać

Gość córka piekarza
może jeszcze nie czuje, że jesteś tym właściwym?? jest młoda, może się jeszcze nie wyszalała, a małżeństwo i rodzina mimo całego piękna niestety są ograniczające. u mnie sprawdził się pierwszy scenariusz, czyli niewłaściwy człowiek, ja też nie chciałam słyszeć o ślubach kilka lat temu, a mój facet czekał w nieskończoność, nie doczekał się i mnie zostawił. w sumie było to najlepszym prezentem od życia, bo później poznałam mojego obecnego męża, po kilku miesiącach byłam pewna, że to facet, z którym chcę być do końca życia i automatycznie zmieniłam zdanie co do małżeństwa :P

Gość adoniso 27
do niczego jej nie przekonuje ani nnie namawiam czekam cierpliwie i bede ale boli jak czasami w zartach nazwwe ja zonka a ona sie oburza i ma pretensje ze wiem dobrze zeona nie chce slubu