Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gugunia

Modelowanie sylwetki - ktoś dołącza? :)

Polecane posty

Powiedzcie mi jak sądzicie ile muszę schudnąć i co jeszcze ze Sb zrobić. Obecnie waże 57,5 kg przy wzrosiće 168 cm. Biust C/D zależy od marki stanika, tyłek średni, jak to chłopak określa, ze mieści sie do ręki i brzuszek mi lekko wystaję. Chce dojść do wagi 55 kg, poprawić jędrność pupy oraz "podnieść" biust. W tygodniu chodzę na 3 h karate, nie mam za wiele czasu na ćwiczenia/tańce/aerobiki. Znacie moze jakąś dietę? Lub ciekawy zestaw ćwiczeń? + moze ktoś się chce dołączyć?

Gość zau
A co to za rozmiar C/D? 60C 75D a może 90D?

75C/75D Jak dla mnie to są duze, i mnie denerwują jak biegam ale facet tam je lubi ;)

Gość zau
Czyli niedopasowany stanik.

oj dopasowany, nawet jak mam sportowe to mnie denerwują :) Ale mniejsza oto, jakieś ćwiczenia, dietka? :)

Gość zau
Jasne -już w to wierzę. Ja ważąc i mierząc podobnie noszę obwody 65-70. Więc albo stanik byle jaki albo masz spory obwód pod biustem.

Niestety spory obwód pod biustem, jak byłam młodsza dużo trenowałam i mam "wyrobione" mieśnie motylka (tak to się chyba nazywa).

Gość zau
No chyba że tak. co do ćwiczeń to zajrzyj na dział Fitness.

Up! Dałam temat do działu fitness, ale tam jest żółwie tempo odpowiadania na posty :) Więc jeśli nikt nie ma ćwiczeń to moze mi chociaż powie czy powinnam schudnąć do niższej wagi niz 55kg czy tyle wystarczy :)

Na Twoim miejscu raczej postawiłabym na dietę + trening siłowy np. Jeśli wystający brzuch bardzo Ci przeszkadza, to polecam zabieg endermologii modelujący sylwetkę. Ja skorzystałam i nie żałuję. : )

no ja właśnie zdecydowałam się na zabieg endermologii i nie żałuję, właśnie jednym z moich problemów z odchudzaniem polegało na tym, że wszystko mi chudło oprócz brzucha... no to pomyślałam, że się zdecyduje, jeśli nic innego już nie pomaga. I tak trafiłam do kliniki dr Michajłowskiego, którą polecam KAŻDEMU ;) w końcu jestem szczęśliwa, że widać efekty ... jestem ciekawa jak inni sobie radzili z nadprogramowym tłuszczykiem, na którego nawet ćwiczenia nie działały?

Gość gość
Se wiesniary mózgi zmodelujcie buhaha

te, gość: hahaha i kto to mówi ;) no dobrze moje drogie, to był dobry przerywnik. Ale wracając do tematu: czym różni się karboksyterapia od endermologii lpg?? Zastanawiam się który zabieg może być bardziej skuteczny...trochę pieniędzy zaoszczędziłam i chciałabym je dobrze wydać :)

Gość Kasiulakova
Jak pierwszy raz na zabiegu Endermologii byłam jak mieszkałam w Londynie. Poleciła mi ten zabieg koleżanka z pracy. Pamiętam jak byłam wtedy już strasznie zdesperowana, bo cellulit rósł a nie można było z nim nic zrobić. Sam zabieg był przyjemny bo to taki bardziej masaż niż ZABIEG (kojarzy mi się to słowo z operacją) no i nóżki były nie do poznania :)

Gość Kawiarka92
Ale extra. Czyli można sobie jakoś poradzić z uporczywym tłuszczem? Bo właśnie chodzi o to, że ja ćwiczę itp jem też mało a niektóre partie ani drgną! A chciałabym mieć ładne ciało

Gość danka21
No to takie zabiegi są idealne w takich przypadkach - możesz wcześniej iść na konsultację i poradzić się jaki zabieg wybrać dla siebie. Ja wybrałam endermologię LPG i po 10 zabiegach omal nie zemdlałam z wrażenia :) a zabiegi wykonywałam w klinice Cosmetologica w Gdańsku. Polecam to miejsce!

Gość gość
gdzieś już czytałam o tej klinice :o chyba musi być naprawdę dobra skoro tyle ludzi o niej pisze

Gość gość
ale jaja, to ta sama klinika do której dzis dzwonilam :) narazie umowilam sie na konsultacje, zobaczymy co bedzie dalej

Gość Luiza___88
Kojarzę tę klinikę, ma bardzo dobre opinie... nie byłam jeszcze ale szukam odpowiedniego miejsca... bo muszę się wybrać na jakiś zabieg na moje nogi bo wyglądają tragicznie

Gość gość
hmm z klinik poleciłabym tę dr Michajłowskiego w Gdańsku. Nie wiem jak inne, bo nigdy w innych nie byłam, ale najbardziej urzekli mnie swoją opieką nade mną jako pacjentką i profesjonalizmem i efektami zabiegów, które widzę na zdjęciach :) no i spokojnie mogę wyjść na plażę.. bez kompleksów i wątpliwości.

Gość gość
Ej to super. Ja jeszcze się waham bo może jeszcze pochodzę na siłkę, i wtedy coś się zmieni ... ostatnio trochę ruch odpuściłam dlatego nic się nie zmienia. Zabiegi to ostateczność :P

Gość gość
no tak, ale dużo jest przypadków kobiet które właśnie duuużo ćwiczyły i trzymały dietę a mimo to nierówności nie znikały. Ten zabieg potrafi zaradzić na takie sytuacje...

Gość MADZIA_Xx
Zgadzam się, u mnie endermologia pomogła na stan brzucha po ciąży :) super sprawa i bardzo przyjemna! Bardziej przypominało to masaż niż zabieg i naprawdę pomogło mi to wymodelować brzuszek - bezboleśnie! ja robiła też u dr Michajłowskiego :)