Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluska warszawska

gdzie na sylwka?

Polecane posty

Gość kluska warszawska

szukam oferty na sylwka w mazowieckim, lub okolicach. w "wiejskije" chacie lub jakimś dworku. tak zeby było ognisko, kulig czy podobne atrakcje i bal lub impreza sylwestrowa. cenowo to tak zebym szoku nie dostała, bo 1000 zł za osobe to przesada. a i z zakwaterowaniem na 2-3 dni. macie coś na oku? będę wdzięczna za pomoc.

Gość kluska warszawska
nie idziecie nigdzie?

Gość Pong
Dla mnie takie potańcówki są strasznie słabe :P. co z tego, że wydasz 1000zł jak będziesz miała bandę sztywnych ludzi, która nie będzie umiała się bawić ja już daaawno odpuściłam sobie masówki i spędzam sylwestra co roku tylko we dwoje z moim chłopakiem (od tego roku narzeczonym). staramy się za każdym razem 31.12 być gdzie indziej, żeby nie popaść w rutynę ;). Ostatniego sylwestra spędziliśmy w Poznaniu. Tomek zarezerwował nam online Hotel (udało się akurat, że na stronie accora była nawet promocja) i pojechaliśmy tam do Poznania na dwa dni. Atmosfera w mieście ostatniego dnia starego roku była bardzo przyjazna, nie było takich tłumów jak w Warszawie i wszystko jakby spokojniej :). Z okna hotelu oglądaliśmy sztuczne ognie o północy i wypiliśmy po lampce szampana. mieszkaliśmy w hotelu mercure w samym centrum, więc wyszliśmy potem jeszcze na chwilę zobaczyć co się dzieje. Miło wspominam ten wyjazd :):). w tym roku myślimy nad Szczecinem.