Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta16731

depilacja

Polecane posty

Gość marta16731

czy depilujecie swoje miejsca intymne?? i co na to ginekolog? odradza czy nie??

Gość gosia2361
ja sie zawsze depiluje chociaz szybko wloski odrastaja i glupio mi u ginekologa jak widac dopiero co odrastajace wloski, poza tym po depilacji robia mi sie krosty i boli

Dawniej depilowałam na zero, teraz króciutko przystrzygam maszynką i golę linię bikini. Ginekolodzy raczej odradzają depilację bo ponoć łatwiej o różne infekcje, ale na pewno nie jest to regułą.

tak, i nie wyobrażam sobie inaczej, teraz nawet szykuję się do epilfree, żeby mieć spokój na dłuzej. Moja kosmetyczka bardzo zachwalała, zrobiłam sobie już zabieg na nogi, teraz bikini mnie czeka, moze tech na pachy się skuszę, do lata kilka zabiegów i spokój:)

Gość a ja nie
ja zostawiam taki pasek. Nigdy na 0. Mnie to boli i nie podoba mi się. Włoski przycinam.

Gość Dziewczyna z Kilińskiego
ja polewam kłaki denaturatem i podpalam. zero kłaków i nic nie boli :classic_cool:

Gość a ja nie
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

ja pare lat temu poszłam na brazylijską i teraz życie bez tego jest dla mnie ciężkie. Depiluje sie na zero a właściwie włosów to mi już tam mało rośnie. Te włosy są dla mnie irytujące, po depilacji - wielka ulga.

ja też golę na zero :) w ciąży cały czas się tak goliłam i ginekolog nigdy nie zwrócił mi uwagi, że źle robię ;) jakoś tak ogolona mam lepsze samopoczucie :)

Gość ale ja tylko zapytam--
po goleniu ,te wyrastajace wloski sa klujace :/i golic codziennie...? Dlatego tylko podcinam,chociaz chetnie bym sie pozbyla...

jeśli jesteście w stanie wytrzymać ból to polecam wosk na gorąco. Ja chodzę raz na 4-6tygodni (w lecie częściej) i z każdym kolejnym razem mniej boli, bo oczywiście włoski odrastają słabsze. Zaletą wosku jest to, że nie robią się krostki i nie ma uczucia obcierania przy odrastających włoskach. No i woskiem można uzyskać dokładnie taki kształt jak się chce (z paseczkiem, trójkącikiem czy zupełnie na gładko).

Gość Córka rolnika 44
Witaj, Marto, zabieg depilacji jest bezbolesny tutaj masz filmik jak wygląda zabieg depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , radzę dowiedzieć się trochę o różnicach między laserami Lightshher i Vectus

Gość Mucha 333
Dziewczyny! Moje nogi wyglądają dramatycznie. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, ale nie mam pojęcia jaki laser wybrać. Co myślicie o laserze Palomar Vectus, znalazłam o nim trochę informacji http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Mirka 27
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Najpierw chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Nice 24
Najlepsza jest natrualna depilacja Od kilku lat używam pasty cukrowej. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku kupowałam gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość TrustMe 28
Kuzynka miała depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Było w sumie bezbolesne. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Mirka 123
Moja siostra miała depilację laserową, o ile zapamiętałam, to szukała gabinetu z laserem Palomar Vectus . Jest bardzo zachwycona. Też byłam zachwycona rezultatem. Po jednym zabiegu widać było jak skuteczny to laser. To był świetny ruch. W ogóle nie czuła bólu. Bardzo dobry skutek. Jeżeli myślicie o depilacji laserowej, to każdemu gorąco polecam. www.importal.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Gość Bezbolesnie 29
Dziewczyny natknęłam się na ciekawą wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według miast. Wystarczy kilka kliknięć. Musicie tylko wpisać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać gabinet kosmetyczny z oferujący zabiegi depilacji laserowej.

Gość Ewix 25
Przyjaciółka podesłała mi link fajną stronę o wszystkim metodach depilacji http://depilacja24.pl Wszystkie informacje w jednym miejscu. Zaszokowało mnie, że istnieje tak dużo metod usuwania włosów. Zawsze używałam zwykłych maszynek. Jednak zainteresowała mnie laserowa depilacja. czy wiecie może jak działa laser od depilacji na tatuaże , czy któraś z was depilowała miesjce z tatuażem?

Gość kikiki00
Moim zdaniem nie ma skuteczniejszej metody na pozbycie się niechcianego owłosienia niż depilacja laserowa. Sama zrobiłam sobie we wrocławskim salonie COCO-TIME serię zabiegów na nogi i pachy. W najbliższym czasie zamierzam też wydepilować w ten sposób okolice bikini :)