Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak jest

Dlaczego tak jest :(

Polecane posty

Gość Dlaczego tak jest

Czytam i slucham te wszystkie opowiesci o skrzywdzonych kobietach :( ktore zawsze koncza sie tak samo "I na szczescie spotkalam swojego obecnego meza, ktory jest cudowny". Tez bylam w zwiazku, wymodlilam sobie tego faceta, Czestochowa, Sw. Rita itp, i okazalo sie ze mnie zdradzal, potem porzucil, dlugo cierpialam. Ale ja jakos zadnego nowego nie spotkalam, a tym bardziej cudownego :( Dlaczego tak jest :(

Gość Dlaczego tak jest
Dzięki za słowa wsparcia :(

Gość Dlaczego tak jest
Ktos jeszcze ma cos do powiedzenia?

Gość bo to nie średniowiecze
i faceci już za dobrze się poznali na kobietach?

Musisz być dobrej myśli! Życie nie zawsze bywa piękne i kolorowe ale trzeba wierzyć że spotkasz tego jedynego!!

Gość Dlaczego tak jest
A ile mam wierzyć? Jak skoncze 40 lat i sytuacja wciąż będzie taka sama to juz moge przestac wierzyc? Czy mam wierzyc do smierci? I czekac na jakis cud?

ompalompa, kolejny temat na ktorym wypisujesz bzdury :D Naprawde wierzycie ze wszystko jest gdzies zapisane? Ja mysle ze kazdy jest kowalem wlasnego losu! A do autorki, zycie sie roznie uklada, jesli nic nie robisz w tym kierunku aby bylo lepiej, tylko czekasz na cud to nic dobrego raczej Cie nie spotka. Nie zjawi się nagle książę z bajki i nie zabierze Cie do swojego zamku.

Jak chcesz poznać dobro skoro kierujesz się złem i egoizmem. Spotykasz pewnie dziennie setki mężczyzn ale ty sobie przebierasz bo "ten za niski", "ten za biedny", "ten za brzydki", "ten za głupi" potem spotykasz jakiegoś Alvaro i się okazuje, że może ryjek ma w normie ale jest złym człowiekiem. Czyja to wina? Twoja, że odrzuciłaś po drodze setki dobrych facetów bo się kierowałaś egoizmem.

Gość Dlaczego tak jest
Nie mam szansy ich odrzucic, bo nikt się mną nie interesuje

Gość Dlaczego tak jest
No dlaczego tak jest :(

Gość Dlaczego tak jest
:(