Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata778866

Czy to moze byc ciąza ? PILNE

Polecane posty

Gość Agata778866

Witam W poprzednim miesiącu okres zaczął mi się tydzień wcześniej niż powinien. W tym miesiącu też pojawił mi sie wcześniej ( tydzień wcześniej niż ostatnio ), dokladnie dzisiaj . Od ok 4 tyg boli mnie caly czas brzuch . Początkowo bolał po lewej stronie pod żebrem. Teraz obszar zwiększył się. Boli prawie cały. Seks uprawiałam 1 raz . Partner zabezpieczył się. Brzuch mam trochę twardy. Tabletki antykoncepcyjne (koncatept) zaczne dzisiaj przyjmować. Robiłam test ciążowy, który pokazał brak ciąży. Czy mimo to jest opcja , że mogę byc w ciąży? Mam prawie 20 lat.

Gość daaaaa
na pewno jestes w ciazy

Gość koko2202
dlaczego glupi ludzie uprawiaja seks? nie jestes dojrzala skoro boisz sie mimo testu i okresu

Gość koko2202
a po drugie objawy ciazy jaktwardy brzuch itp nie pojawiaja sie po miesiacu... poczytaj troche albo wroc na biologie

Gość koko2202
radze ci brac tabsy i koles niech sie tez zabezpiecza bo z samymi tabsami zwariujesz kobieto i co miesiac bedziesz testy robila

Gość koko2202
radze ci brac tabsy i koles niech sie tez zabezpiecza bo z samymi tabsami zwariujesz kobieto i co miesiac bedziesz testy robila

Gość Agata778866
Czytalam, ze okres moze byc nawet do 5 miesiaca ciazy. Zapisalam sie do lekarza le wizyte mam dopiero 07.12.2012

Gość koko2202
nie ma czegos takiego jak okres w czasie ciazy... po co ci ten lekarz? tylko kolejke zajmujesz. ja np musze isc a do konca roku nie ma szans ze sie dostane ;/

Gość koko2202
zrobilas test... i nadal myslisz ze ciaza? idz i powiedz lekarzowi ze masz okres , robilas test ale myslisz ze w ciazy jestes .. ;)

Gość Agata778866
Kazal mi przyjsc za niecaly miesiac to mi przypisze tabletki anty na kolejny miesiac i mnie zbada (na pierwszej wizycie badania nie bylo). U mnie nie ma problemu z dostaniem sie do ginekologa ale ten , u ktorego ja bylam w tym tygodniu jest na zwolnieniu poza tym przyjmuje w przychodni tylko w piatki dlatego wlasnie ide dopiero 7.12.

Gość koko2202
a chyba ze tak. ale nie masz o co sie bac. skoro tabsy chcesz brac. bierz porzadnie i nie shizuj o ciaze. bo wbrew pozorom nie tak latwo zajsc

Gość Agata778866
Tabletki zaczelam brac po tym jak mialam swoj pierwszy raz. Strasznie sie boje. Moje niektore rowiesniczki mają juz 1 - 2 dzieci. Wydaje mi sie ze brzuch od jakiegos czasu mam wiekszy. Patrze na niego kilka razy dziennie. Gdy go "wciagne" boli. Wczesniej tak nie mialam.

Gość koko2202
maja dzieci bo sa nieodpowiedzialnymi **** ..... a ty bierzesz tabsy wiec nie shizuj

Gość koko2202
dlaczego wiekszosc lasek mlodych ma dzieci ? bo bzykaja bez zabezpieczenia. a faceci glupi im wierza.. tak tak biore tabsy

Gość Perw mobilna
"a faceci glupi im wierza.. tak tak biore tabsy" Raczej dziewczyny wierzą słysząc "zdążę". :classic_cool:

Gość Agata778866
Moze rzeczywiscie przesadzam. Sama juz nie wiem, ale przeciez nie bede robic testu co 2 - 3 tyg " bo brzuch jakos tak dziwnie wyglada"

Gość yukki
idź jutro do pierwszego lepszego laboratorium i zrób badanie krwi: betaHCG nie musisz być na czczo. to badanie NIGDY się nie myli, kosztue ok 20 zł

Gość koko2202
wkrecasz sobie. ;) tez mam inny brzuch, przytylam zwyczajnie 2 kg. za duzo fastfoodow

Gość Agata778866
Pierwszy okres po stosunku byl ok. Pozniej test wyszedl negatywny. Gdy mial byc znowu okres pojawilo sie cos w rodzaju palmienia . Krew byla brazowa

Gość Agata778866
Co to moze oznaczac?

Gość Za dwa tygodnie
się wyjaśni po co się tak napalać? Zrobisz bete to będziesz miala czarno na bialym czy ciąża jest czy nie ma. U mnie badanie krwi kosztuje 30 zł, zrobisz z rana po południu bedzie wynik albo na drugi dzien.

Gość Agata778866
Nie ma takiej opcji zebym w tym albo nastepnym tygodniu poszlam. Koniecznie musze byc w szkole a mam tak ze zaczynam rano, koncze wieczorem. Co to palmienie moze oznaczac?

Gość Przyczyn plamienia
też może być wiele więc nie ma się czego w tym doszukiwać tylko lekarz powie ci co się dzieje.

Gość Agata778866
A ciaza wchodzi w gre? Biorac pod uwage ze wczesniejszy okres (byl po tym stosunku) byl normalny i test ktory robilam po stosunku wyszedl negatywny

Gość Agata778866
?

Gość Agata778866
Niech mi ktos odpowie na to pytanie. Czy mimo to co wczesniej napisalam (normalny okres, wynik testu negatywny, pozniej plamienia gdy mial byc okres ) moge byc w ciąży ?