Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khbvhvhgjv

ILE powinien zarabiać facet w ''stałej'' pracy,aby kobieta była zadowolona?

Polecane posty

Gość gość
ytyjt

Gość gość
guiuyh

Gość gość
hr6rytj

Gość wspiierająca
chociaż 1500 ZŁ, byle nie "musiał" co chwila kupować gadżetów, wymieniać aut, telefonów, tabletów, laptopów, kin domowych czy innych zabawek dla dużych CHŁOPCÓW, bo to i niedojrzałe i żałosne. Ja umiem gospodarować pieniędzmi rozsądnie i tego samego oczekuję od przyszłego męża :) > Kto potrafi dysponować kasą i oszczędzać, oraz doceniać to, co ma, ten jest bogatszy niż bogaty, który szasta forsą, bo jest uzależniony od zakupów i luksusów. Takiemu zawsze będzie mało, bo ma "ogromne" potrzeby i MUUUSI jak niesforne dziecko wydawać na luksusy, bo jakby miał się trochę ograniczyć to mu korona z głowy spadnie i będzie tupać nóżkami jakie to z niego biedne dziecko. :O Jest trochę takich celebrytów, co kończą nawet z długami... MĄDRY, ROZSĄDNY MĄŻ CENNIEJSZY NIŻ SZÓSTKA W LOTTO :)

Gość gość
Níe ma takiej pracy ani pieniędzy ażeby kobieta była zadowolona;)

Gość kobiita
na szczęście to nieprawda :)

MINIMUM 10 kafli na miesiąc :) bez vatu ! no ale ja sama jestem ładna , szczupla z fajnym biustem i mam niezla prace wiec moge miec wymagania :)

Gość gość
kobieta jest zadowolona jak jej facet zarabia tyle by dzieciom nic nie brakowalo, by nie bylo dlugow i problemow finansowych

Gość gość
myślę że tak około 3 -4 tys netto by mnie satysfakcjonowało ale do tego musi mieć walory związane z centralnym układem nerwowym :) Jeśli byłby np. złodziejem z kasą 4 tys to nie chce takiego ale musi być taki jak ja w swych priorytetach intelektualnych , moralnych , etycznych , osobowościowych . Jeśli takiego nie znajdę to też nie będę narzekać że jestem sama . Na taki stan rzeczy jestem również przygotowana .,

Gość gość
a chciałabyś mieć dzieci? mogłabyś nie pracować dla nich?

Gość gość
Pieniądze są środkiem a nie celem więc dobrze jeśli zarabiać tyle, żeby było go stać na mieszkanie/dom w wymarzonej okolicy, wszelkie podstawy egzystencji, ewentualne założenie rodziny oraz najważniejsze musi mieć tyle aby realizować swoje i wspólne pasje to bardzo ważne. W żebym mógł osiągnąć moje pragnienia wystarczyło by mi tylko około 6000-7000 (ale kto w Polsce tyle zarabia...). Patrzenie w stylu ja zarabiam 5000 więc facet musi 10000 żeby dobrze to wyglądało jest jak dla mnie płytkie i dość niedojrzałe.

Gość gość
8- 10 tys. mi wystarczy.

Gość gość
ja bede zarabiał po aplikacji 8 tys zł i bede mógł miec kazdą d**e w miescie

Gość gość
ktoś zapytał chyba mnie czy mogłabym dla dzieci siedzieć w domu nie pracować ? hm... pytanie trudne bo na dzieci jestem za stara a poza tym nie miałabym zaufania do gościa że wraz z czasem nei wymieni mnie kiedyś na młodszy model a ja przez tyle lat siedzenia w domu nie odnajdę się na rynku pracy ....

Gość gość
Ajtam ajtam kobiety to suki mi wystarczy 30 zł dziennie (Katowice- Warszawa). Czym się różni prostytucja od bycia z mężem tylko dlatego że zarabia 10000? A jeśli myślicie, że to bezpieczniejsze to niekoniecznie jeśli oferujecie tylko kasę to nie dziwcie, że żonka ma 10 kochanków...

Gość gość
A jeśli miałabyś pewność, że będzie z Tobą do końca, to zostałabyś z dziećmi? Czy bałabyś się np. opinii znajomych....?

Gość gość
tzn jakiej opinii znajomych miałabym się bać ? że siedzę w domu ? nie bałabym się takiej opinii znajomych :) bo nie należę do osób dla których najważniejsza jest opinia innych ludzi

Gość gość
ps gdybym bała się opinii znajomych to dawno wyszłabym za mąż żeby nie być stara panną .... a nie boję się opinii znajomych a wiem co mówią na temat kobiet niezamężnych bo tacy są ludzie że na każdy temat mają swoje subiektywne zdanie [ krytykę ] a mnie wcale zdanie ich nie interesuje :)

Gość gość
luui

Gość gość
Dziękuję Ci za szczegółową odpowiedź :) Podziwiam Twoje poczucie własnej wartości. Ciekawa jestem czy od dzieciństwa je miałaś, czy miałaś wspierających rodziców.... Ja zaczynam od zera i dopiero się uczę tego, że mam do czegoś prawo, że mam wartość... ale wolno mi to idzie...

Gość gość
ljbnk

Gość 8ykkkkgy
m n

Gość gość
hghguy

Gość afgrfga
ile powinna zarabiać kobieta aby facet zwrócił na nią uwagę?