Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagraniczny student

Znacząca różnica między Polkami a kobietami innych nacji

Polecane posty

Gość jak można,
jak ktoś chce tak sobie żyć to proszę bardzo. Alejest oburzające pisanie, że apogeum rozczarowania nastąpiło, gdy dowiedział się, że jest dziewicą. Powiedziała, że mu nie da i facet stracił grunt pod nogami, bo tylko qrwy w życiu spotykał. Jego sprawa, ale niech się jedzie sobie bo Polakach i Polsce, bo raz spotkał porządną dziewczynę.

Gość arania
upadek Europy chyba nie ma tak dużego związku z seksualnością jej mieszkańców, chociaż twoje tezy o nihilizmie jej mieszkańców są nieco zbieżne z tezami pewnego francuskiego pisarza.

Gość jak można,
jednak rozwiązłe życie nie świadczy dobrze o społeczeństwie.

Gość arania
akurat z tym się zgadzam, że nie wydaje mi się zeby fajne było mówienie, że jeśli dziewczyna jest dziewica w wieku 21 lat to jest nic nie warta, ale to moj cyrk, nie moje malpy, pan tu pisze ze duzo jezdzil i zwiedzal wiec jest obcykany na swiecie i zamiast po nim jezdzic lepiej czapki z glow, i wiecej swiatla ! :)

Gość sex dla ciebie studenciku
takim co pluja na Polaków Polki Polskę powinni odbierać obywatelstwo.Taka nienawiść oszczerstwa i niechęć do własnego kraju powinna być czymkolwiek uzasadniona.Jak w Polsce wam tak kurwa źle to wypierdalaą! Nikt zaś nie trzyma! Nie fajny się obrażać! Co to kurwa polacy to do chuja kozly ofiarne? Czep się prądu jak nie masz czego

Gość arania
ale też uważam że nieco przesadzamy z tą rozwiązłością, poza tym poczytaj sobie Chłopów Reymonta. Ale ogólnie, nie przeczę, że upadek w nihilizm to nie jest fajna sprawa, raczej smutek. Miłość jako pewien wynalazek kultury europejskiej to zajebista sprawa.

Gość jak można,
Dla mnie jakoś zawsze obrzydliwe było rwanie byle kogo, no bo jak mam iść z obcą kobietą, która nie wiem co , komu i czym robila jeszcze kilka godzin temu? ktoś się jej spuścił w usta pół dnia temu, a ja będę się z nią teraz całował? Jak widać dla niektórych jest to obojętne. Mówiłem, sperma na mózgu zagłusza rozsądne myślenie.

kipi, Co za głupoty :( Wg ciebie dziewictwo jest podporą cywilizacji? To dlaczego w Polsce panuje taka bieda? Przecież tylko w Polsce ludzie mają takiego zajoba na punkcie dziewictwa. Pisząc, że zachód jest źródłem wszelkich innowacji miałem na myśli w odniesieniu do Polski a nie całego świata. Ponadto jeśli chodzi o innowacje to zachód wcale nie zwalnia. Nie mam kompleksów tylko taka jest prawda.

Gość arania
wiesz, to nie jest plucie tylko stwierdzanie problemu. A problem istnieje. Mowi sie o problemie, zeby w tym kraju zylo sie lepiej anie zeby kolejne 3 miliony ludzi jezdzilo na wyspy i tam rodzilo dzieci brytyjczykom. Sory ziom, taka prawda.

Gość ta z niemczech
Idz sie lepiej przebadac na HIV bo jak takie doswiadczone laski miales to nigdy nie wiadomo . Tez mieszkam za granica i nie widze roznicy . Fajny seks moze byc i w zwiazku .

Gość jak można,
niech ten pan powie, gdzie był, gdzie jeździł i co widział, bo jakoś ani słowa na ten temat. A są tu również tacy, którzy nie tylko Europę odwiedzali przez wiele lat.

Gość jak można,
kto napisał, ze dziewictwo jest podporą cywilizaji, bo nie widziałem?

Gość arania
tak tak, zgadzam sie z autorem watku. No i jeszcze jedna wazna sprawa - nikt tu nie mowi o puszczaniu sie na prawo i lewo - to juz bardziej w lasnie w stylu dziewuch ze wsi, które nie maja swojej wartosci ani czego tam kolewiek.

Gość jak można,
i o ile wiem, każda kobieta jest dziewicą do pewnego momentu. Całe 100%.

Gość jak można,
no przecież tu jest o puszczaniu sie na prawo i lewo.

Gość jak można,
ile znasz dziewuch ze wsi? nastepny stereotyp?

Gość arania
nie wiem ile ten chłopak miał partnerek ale nie zrozumiałam z tego co napisal ze sie puszcza jak popadnie.

Gość mentaI cut
"Wg ciebie dziewictwo jest podporą cywilizacji?" jest to jedna z wartości, które są cenione w zwycięskiej cywilizacji. twoje wartości są cenne tylko teraz, ale nie dają dobrej przyszłości. Europa umiera, a ty masz wartości z tej zdychającej Europy. a w razie jakby miała zdechnąć to takie studenciasy jak ty nie będą za nią walczyć :P

Gość ta jasne student
jasne nie plucie na własną ojczyzne ją student twierdzi że polacy mają zajoba? Że tylko kościoły w Polsce się stawia ? Autorze gdzie takich antypolskich sloganów się nasłuchałeś? Żenada

Gość jak można,
Link funktioniert nicht.

Gość jak można,
a ja właśnie tak zrozumiałem, bo krytykuje Polki, że nie dają.

Gość arania
robiłam badania na wsi ;) A tak bardziej serio, nic do tych dziewczyn nie mam, nie znam statystyk dotyczacych tego czy to predzej dziewczyny z miast czy ze wsi traca dziewictwo (obstawiam jednak miasto), jednak pod pewnymi wzgledami dziewczyny na wsi (niektóre) mocno wchłaniaja pewien styl zycia rodem z mtv czy vivy, styl ubierania sie, malowania , mowienia, celi w zyciu etc. (cos ala blachary) jest to ich sposob na wybicie sie i znalezenie sobie miejsca w zyciu. tak bywa, ale jak juz mowilam, nie znam statystyk

Gość ta jasne student
dziewuchy to stan umysłu a nie pochodzęnie. Są i na wsi i w mieście.

Gość ta jasne student
a w mieście same kurwa diwy. . . Buhahahaha

Zagraniczny studencie - przeczytałam tylko pierwszy post i mogę sie podpisać obiema rękoma!!!! Mam 23 lata, 5 partnerów seksualnych na koncie (żaden z nich nie jest Polakiem!, nie mieszkam w Polsce) i doskonale wiem o czym mówisz!! Kiedy kobieta korzysta z seksu, bawi sie, czerpie przyjemność i próbuje nowych rzeczy A TAKŻE nowych partnerow, to jest nazywana dziwka, szmata, puszczalska. Ze sie nie szanuje :O Chce to idzie sie bzykac. Szanuje sie na pewno dziewczyna, która biega za facetem jak pies :O Wracając do tematu. Mam koleżanki rok, dwa lata starsze. Jedna mezatka. 15 partnerów na koncie. Wyszalala sie? Wyszalala i teraz nie myśli o tym jakby to było z innym. Ja nie zamierzam poprzestać na tej liczbie 5.

Gość arania
dziewicto jest istotne w cywilizacjach prymitywnych w ktorych traktuje sie kobiete jak jakis towar czy zwierze i wazne jest to zeby nie byla wczesniej za czesto uzywana :) W naszej cywizlizacji bardziej istotny jest wiek kobiety, jej wyglad i osigniaecia czy wyksztalcenie. chlopak mowwil o tym, ze wkurza go to ze dziewczyny w polsce sa niedoswiadczone, jesli o mnie chodzi, jako KOBIETA stwierdzam zatem ze MNIE ROWNIEZ TO WKURZA.

Gość almette bm
Bo u nas jeszcze jest duze zacofanie i tyle..co sie dziwisz? ludzie zenia sie jak maja po 20lat praktycznie sie nie znajac a potem okazuje sie ze maja ze soba zupelnie o czym rozmawiac... ja tez mieszkam zagranica i widze jak zupelnie jest inna mentalnosc. Rownosc- ze jesli chcesz sie bawic, sypiac z kim chcesz takie jest twoje prawo i nikt nie bedzie cie nazywal kurwa czy kurwiarzem. I co najdziwniejsze- ci co uzyli jak nalezy, wyszaleli sie potrafia byc pozniej w solidnym zwiazku, miec szacunek do partnera po poprostu- nie musza juz szukac...

Gość naturalna i szczera
mam kilka konkretnych pytań: - skąd dokładnie pochodzisz? (miasto / wieś) - co dokładnie i gdzie studiowałeś? - na jakich kontynentach i w jakich krajach mieszkałeś? - czym zajmujesz się zawodowo? - kim są rodzice? dziękuję, to wszystko mi powie:)

Gość kipi
nieważne czy na wsi czy w mieście, teraz dziewczyny w wieku mniej więcej 16 lat tracą dziewictwo - tak jak nasze babcie. z tym że mają o wiele więcej partnerów seksualnych, dziewictwo to jest balast którego muszą się pozbyć żeby udowodnić sobie swoją wartość seksualną i nie odstawać od koleżanek

Gość jak można,
no i dobrze, ale nie przyszło ci do głowy, że to kretyńskie krytykować kobietę, że jest dziewicą? Każdy robi co chce, sam będzie nosił brzemię, .