Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagraniczny student

Znacząca różnica między Polkami a kobietami innych nacji

Polecane posty

arania biedni chłopcy, sfrustrowani, zestresowani, egoistyczni, nie potrafią zając się kobietami, rozpieszczeni przez wlasne matki, z gownianymi karierami, brakiem opiekunczości, kipescy jesli chodzi o podrywanie. xxx Prawie cały ja. Bo zabrakło tam, ze jestem niskim brzydalem :P.

"arania Jeszcze do tego rzucaja hasłem "dzi**a" na każdą laskę która jakos tam jest przebojowa, usmiechnieta i sobie radzi. Mają od ch*ja wymagań, a sami niewiele soba prezentuja,za to uwielbiaja wymachiwać swoimi kutasami i krzyzami. " xxx A to już nie ja.

Facet zdradza, gdy: 1. Czegoś mu brakuje w łóżku 2. Gdy ma kasę a kobiety lgną do niego jak muchy do gówna 3. Gdy jedyną formą dowartościowania się jest zaliczanie jak największej ilości panienek

No i znowu potwierdza sie w kolejnej wypowiedzi beznadziejność facetów :O:O 99% facetów jest naprawdę żałosnych... pusto myślące tuki, niczym maszyny do wypuszczania spermy i nic poza tym. Nieudaczniki , dwie lewe łapy do wszystkiego ... nosz kurwa rzygać nic więcej.

Gość arania
zastanawiam się jednak czy faceci którzy często zdradzają nie są po prostu nieco prymitywni? i pytam całkowicie neutralnie?

Gość arania
ompalompa. zastanów się czy nie postępowałabyś/ postępujesz podobnie? Faceci mają po prostu lepszą pozycję od kobiet i to odbija się również w ich życiu seksualnym :/

lepszą pozycję? to jest właśnie ten zły tok myślenia. w czym są lepsi? dla mnie faceci to śmieć i dno.

Gość arania
Tak czy owak, cóz, natury się nie oszuka, facet w wieku 50 lat wyrywa sobie jakas 20. Na dowrót dziala to nieczesto.

Faceci zdradają z 3 powodów o których wspomniałem Odchodzą od swoich kobiet jak czują się niedowartościowani i niepotrzebni. Facet potrzebuje ciągłej dawki prostych przekazów, że jest mężczyzna i opiekunem domu a idiotki, które całą uwagę skupiaja na sobie i na dzieciach mogą dalej żalić się na Kafe

Gość arania
Lepsze kariery, pozycja spoleczna, i kasa. Stad wieksza bezpardonowosc w relacjach damsko-meskich. true stroy. Robiłabym/ bede robila to samo :)

Gość arania
z drugiej strony, nie ma tego złego, rozwod daje duze korzysci materialne porzuconej lasce.

czyli kobieta ma rzucić dom i olać dzieci żeby dowartościowywać swojego "biednego" , niedołężnego mężczyznę? to potwierdza tylko to za co was mam. ZERA skończone.

Gość arania
faceci w polsce sa niedorobieni, dobre geny wytlukli.

Gość arania
bzdura, kasa niczego nie gwarantuje.

Gość 67iy67oy7ol
Bo większość polaków to brzydcy kurduple, więc nie ma się co dziwić polkom.

Gość kipi
zastanawiało mnie czemu ten studencias prawi wywody na podstawie jednej osobniczki. on po prostu ma kompleksy na punkcie swojej narodowości i emocjonuje się bardzo jak widzi coś gorszego od zachodu, a made in PL

Gość 31 lat mam
Bardzo ciekawy temat studencie...wypowiem sie jako taka wlasnie dretwa, skrepowana inwalidka seksualna. Zostalam ochrzczona (bez mojej swiadomej wiedzy i zgody) w obrzadku katolickim, i zostalam "porzadnie" wychowana..czy wiesz, ze do okresu dojrzewnia kiedy namydlalam sie " w kroku" to odwracalam wzrok??? Potwornie wstydzilam sie miesiaczki..tego ze rosnie mi biust Seks byl czym brudnym..oczywiscie, przeciez jezeli kobieta uprawia seks to "sie nie szanuje", "zle sie prowadzi", seks byl czym co budzilo lek... obelga bylo powiedzenie o ktorejs "ta to sie lubi ruchac" oczywiscie- kolesie sypiajacy z wieloma pannami to ok- fajni, atrakcyjni faceci, prawdziwi mezczyzni Porzadna kobieta nie lubi sie ruchac...jest wstydliwa i niesmiala..niczym przenajswietsza Panienka- ona tez byla dziewica...o tym trabi sie z ambon i telewizji(oczywiscie to bzdura i jedno wielu z falszerstw kosciola ale to inny temat)...w kolko pierdoli sie o tym dziewictwie...chcesz byc kurwa czy chcesz byc swieta? Zdecyduj sie dziewczyno. Wklada sie tym mlodym dziewczyna do glowy, ze dziewictwo zagwarantuje im prawdziwa milosc. Ze musza tylko poczekac z dziewictem dla tego jedynego- a zwiazek bedzie cudowny, zakonczony malzenstwem, szczesliwa rodzina..wlasnie ofiarowac mu dziewicto. Bo porzadna kobieta nie uprawia seksu- ona sie ofiarowuje, oddaje sie mezowi..a seksu tez nie powinna chciec, to ja w sumie nie interesuje-chce meza i dzieci...bo rodzina jest swieta, a seksualnosc i cialo sa brudne i grzeszne Albo sie buntujesz albo sie starasz.Ja staralam sie bardzo dlugo. Mam za soba kilku partnerow, nieudane malzenstwo...dlugo myslalam ze mialam pecha, ale ktoregos dnia zdalam sobie sprawe ze problem moze lezec we mnie...seks w moich zwiazkach umieral bardzo szybko..zawsze bylam skrepowana i staralam sie w sumie jak najszybciej sprawe zakonczyc...mam trzydziesci jeden lat i dopiero teraz jestem w stanie rozmawiac o seksie z moimi przyjaciolkami-o seksie, nie jakies romantyczne opowiesci tylko o seksualnych technikach...sama otwarcie przyznaje sie do swoich pragnien...zaczynam akceptowac moje seksualne fantazje( brak mi odwagi by je zrealizowac, ale trzymajcie mi kciuki) Studencie, Polki sa czesto dretwe, ale ta dretwota bierze sie od wieloletniego spetania..nie oceniaj ich tak surowo! Ja tez moglabym czasem usiasc i plakac...nie mam nikogo, trzydziecha na karku, a apetyt na seks ogromny.. ale konkurowac z dwudziestkami nie ma szans..przeraza mnie ze najlepsze lata zycie zmarnowalam w koszmarnym malzenstwie- w ktorym bylam taka wlasnie swieta Madonna ( i czulam sie skrzywdzona i oszukana-bo on wcale tego nie docenil) Pozdrawiam wszystkich kochajacych seks

Gość arania
kurcze, smutne i cholernie prawdzie, ale nie przesadzaj z tymi negatywnymi opiniami na swoj temat, dużo zrozumiałaś, widzisz jakie to społeczeństwo jest porypane, zrozumiałaś kim jesteś i możesz teraz z otwartym mózgiem oczekiwać więcej.

Gość arania
poza tym - fajnie ci, zaliczyłaś już jednego męża, może będziesz miała 3? niczym elisabeth tylor ;)

Gość 31 lat mam
arania- nie zycze ci takich zaliczen... powiem tak- jeszcze nie jestem zdrowa, wciaz wstydze sie swojego ciala, swojej seksualnosci..ale jestem na dobrej drodze,zdrowieje problem polega na tym ze latka leca i to nie jest tak latwo kogos soba zainteresowac- tez nie mam ochoty na starego oblesnego dziada, a faceci w moim wieku+ szukaja mlodych kobiet... dlatego radze wam- gwizdzcie na te swietosci..mamy tylko jedno krotkie zycie, cieszcie sie nim, rozkoszujcie..seks jest cudowny, wiec uprawiajcie go ile wlezie...

Gość prettyheart
Hahahaha niezle mnie rozsmieszyl ten wpis... nie zamierzam cie krytykowac bo kazdy ma prawo myslec co chce, ale zeby wysmiac dziewczyne ze w wieku 21 lat jest dziewica to juz lekka przesada.... "wyzwolonym" jest byc latwo i dawac dupy na prawo i lewo, ja osobiscie takiego faceta lub dziewczynt bym kijem nie dotknela... a co do tych wyzwolonych zagranicznych kochanek.... sama mieszkam za granica juz 4 lata i cos o tym wiem... To sie tylko faceta wydaje ze to wyzwolenie, tak naprawde prawie kazda kobieta liczy na jakies uczucie czy dalsza znajomosc. Moja wpollokatorka i druga sasiadka, pieprza sie juz na pierwszej czy drugiej randce, kolesia wkrecaja ze to jest ok taki przygodny seks a potem mi placza ze faceci to swinie, ze ich nikt nie chce, albo facet juz nigdy nie dzwoni, i co drugi miesiac sie martwia ze w ciazy sa....ale tak wlasnie jest z tym cudownym wyzwoleniem. Tutaj na zachodzie to sie pieprza jeden z drugim, ciaze usuwaja, zdradzaja sie na potege, ale coz przeciez to fajne i takie nowoczesne a nie jak w zacofanej Polsce... Prawdziwy meszczyzna doceni skromna i wartosciaowa dziewczyne, bo o takie to teraz bardzo ciezko.

Skromna i wartościowa dziewczyna może być także demonem w łóżku ;-) Przeraża mnie to myślenie, ze kobieta lubiąca seks to na pewno na w głowie siano i żadnych wartości. Taka dziewica 28 letnia to dopiero okaz cnót i dóbr :O

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
piszecie ze nie mieszkacie w pl tylko na zachodzie to moze napiszecie gdzie czy to jakas tajemnica ? mysle ze w uk

Gość mam szok......szok......
ten temat mnie szokuje. jako osoba ktora w dzieciecym wieku wyjechala z rodzicami za granice ponad 25 lat temu i jako osoba ktora od tej pory nie byla w Polsce jestem w szoku... cztajac wypowiedzi 31- letniej kobiety "31 lat mam " - kobieto masz swieta racje. wszystkiego dobrego wam zycze wszystkim

Gość prettyheart
Oczywiscie ze moze byc demonem seksu :) to juz indywidualna sprawa kazdej osoby, ale nie trzeba od razu wszystkim tego demona pokazywac... Ja w skandynawi.