Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokomo2

Wizyta u ginekologa mnie podnieca

Polecane posty

Gość kokomo2

Na sama myśl o wizycie u mojego gin. mam ciarki. Lubię jak mnie bada. Na fotelu czuję lekkie podniecenie. Kobietki macie podobne doświadczenia?

Gość mookie
prawie każda z nas tak ma;)

Gość jolinne
ja pierdziele ja nie mam :)

Gość zau
Proponuję nie uogólniać. Dla mnie to tylko lekarz.

Gość zau
ale kindybała ma jak każdy inny facet :classic_cool:

Gość dama, czyżby znowu
mnie też :P

Gość kokomo2
Ja najbardziej lubię jego zdecydowane, ale nie zamocne badanie palcami, czasem robi to dość długo. Usg dopochwowe w jego wydaniu to sama przyjemność. Myśle,że niebył tego świadomy, ale kiedyś gdy wsunął mi palce trochę się zsunęłam na fotelu i nabrałam głębij powietrza, a on na to : "spokojnie mi tu" i się usmiechnął. Nierobi tego specjalnie, to ja jestem taka nakręcona, a po porodzie moja cipka jest bardzo wrażliwa. Chyba muszę się zapisać na kolejną wizytę :0)

przecież wizyta u gina to koszmar na jawie:O jak to może podniecać różne są dewiacje

Gość ja chodze do babki
wiec mnie nie podnieca wogle, nawet mnie to dosc krepuje

ja chodze do babki - a u faceta byłabyś wyluzowana i podniecona :O:O:O ohyda

Gość u98up
Sluchajcie, a czy przy takiej wizycie cipka moze sie zrobic mokra? Boje sie isc do ginekologa, bo jak partner dotyka mnie tam palcami, to od razu robie sie wilgotna i na fotelu ginekologicznyum chyba umarlabym ze wstydu. Wiem, ze podczas pierwszej wizyty kiedy jest sie lekko zestresowana, to pewnie nie, ale potem, jak kobieta juz rozluzniona, to jest to mozliwe?

Gość kokomo2
Może to zależy kto was bada, ja mam miłego i przystojnego lekarza, który ma ok 40lat. Może to i dziwne, ale mi się podoba:)

Gość u98up
o kurcze, no to chyba musze pojsc do jakies baby, a one podobno sa niedelikatne:O

Gość ale jak wy to robicie?
Ciekawe czy to jajca czy to możliwe jest na prawdę. Ja chodzę cały czas do babeczki. Na pierwszą wizytę poszłam do faceta, to mało mu tam nie zemdlałam, nawet mnie nie badał tak byłam zestresowana :o Niedługo chciałabym zajść w ciąże i moje kuzynki polecają młodego pana doktora, a ja na samą myśl mam mdłości :o To możliwe tak się wyluzować na fotelu? Ja nie umiem sobie wmówić, że to tylko lekarz i tylko badanie. Jak można przed obcym facetem nogi rozwalić? Ja nie dam rady :o

zawsze mnie interesowało jak to w ogóle możliwe że kobiety dobrowolnie chodzą do faceta (pomijając ciężarne one mają i tak... inne problemy :-P ) a tu taki obrzydliwy temat:O

Gość kokomo2
Ja na wizytę robię specjalne przygotowanie golenie, pazurki itp. jak juz idę to musze jakoś wyglądać. Niechodzi mi o dziki sex z doktorem,bo to dla mie przesada, ale takie dotykanie jest dla mnie miłe. Polecam więcej luzu!!!

Gość u98up
obrzydliwy temat? Bo wreszcie ktos jest szczery?:D Niejedna z nas ma fantazje zwiazane z lekarzem w kitlu:D

Gość ale jak wy to robicie?
No ja chyba nadal nie wierzę, że wy na poważnie to piszecie.

Gość kokomo2
Otóż to.... mi jest łatwiej, bo mojego męża też to kręci. Ma do mnie pełne zaufanie tylko muszę mu potem wszystko opowiadać ze szczegółami :)

Gość to chyba jakiś napalony gimbus
pisze te posty :D Rozumiem, że młodzież odkrywa seksualność, ale trochę wyobraźni: weź z kuchni zimną łyżkę i oślizgły kawałek jakiejś folii, ceraty i tym dotykaj swoich miejsc intymnych. Przyjemnie? Aha - i nie zapomnij o odpowiedniej pozycji: rozkrok, zero ruchów na boki, nie wolno unieść głowy.

Gość kokomo2
Dobrze wiem jak wygląda takie badanie bo ma dwoje dzieci i wielokrotnie miałam je robione. Ja trafiłam na kogoś miłego, wiele kobiet ma fantazje tylko się nie przyznają. Dla mnie jest to urozmaicenie życia erotycznego z moim mężem, on ma swoje fanazje, a ja swoje i tak się nakręcamy na wzajem. 15lat jesteśmy razem, ale sex nie jest dlanas rutyną, myślę że właśnie dzięki temu, że rozumiemy swoje potrzeby.

Gość kokomo2
Wiem doskonale! Kto niewierzy jego sprawa.

weź z kuchni zimną łyżkę i oślizgły kawałek jakiejś folii, ceraty i tym dotykaj swoich miejsc intymnych. Przyjemnie? Aha - i nie zapomnij o odpowiedniej pozycji: rozkrok, zero ruchów na boki, nie wolno unieść głowy. - ja pierdolę. ten tekst mnie rozorał i wszystko mi przypomniał. jest tak autentyczny :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość kokomo2
whedif sorki niezałapałam

No ale jak jest to dla was przyjemne to pewnie robicie się wilgotne ja bym chyba ze wstydu się spaliła:)

Gość Lekarz gin
Dla mnie to zwykłe badanie widzę tylko sinawo- czerwone pofałdowane wnętrze i nie robi to na mnie żadnego wrażenia. Zauważyłem, że kilka moich pacjentek "stara się zrobić wrażenie" . Czytając niektóre wpisy zastanawiam się czy owe panie nie są nimfomankami.

Gość kokomo2
Za mało czasu, aby zmoknąć, ale dreszczyk zawsze jest. Rozmawiałam z koleżankami na ten temat i nie jestem sama w tych doznaniach.

Gość kokomo2
Jak dla mnie to zamało czasu,żeby zmoknąć, ale dreszczyk zawsze jest. Rozmawiałam z koleżankami i nie jestem sama w tych doświadczeniach.