Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokomo2

Wizyta u ginekologa mnie podnieca

Polecane posty

Gość do kokomo
Ty jesteś zboczona, jak to moze podniecac? Ja zawsze mam treme, ze patrzy mi tam obcy facet.

a tak btw - na erotyczny z tym nie mam nic przeciwko żeby ktoś pisał o wizytach u gina, scacie czy czym tam ale jest na to osobna zakładka na którą wchodząc wiesz co Cię może czekać

Gość kokomo2
Może i zboczona, ale wogóle mi to nie przeszkadza.

Gość panna marianna
A ja nie cierpie chodic do gina. Lubialam chodzic tylko jak bylam w ciazy bo widzialam dzidzie na USG. Teraz nie chodze, jak cos mi dolega ide do przychodni do poloznej. Moj gin wyglada jak rzeznik.

Gość zwłaszcza jak napatrzy
się porody krew, rozdarte, pocięte i obsmarowane kałem.

Gość kokomo2
miałam dwa porody i kilka krpel krwi bez nacięć i pęknięć to nie rzeźnia tylko cudowna chwila. Chyba niewiesz co piszesz.

Gość elzbietka101
mój ginekolog jest bardzo przystojny, na samą myśl o wizycie robię się mokra, zresztą kiedyś się mnie nawet pytał czy tyle sluzu to mam na codzień, i czy regularnie współżyję, zawsze mam orgazm jak mnie dotyka i kolana mi drżą, zauważył to kiedyśi powiedział żebym się tak nie stresoawała bo to badanie tylko i dla mojego zdrowaia, szkoda ze on jest żonaty a ja mężatka, ale co mam przyjemnosć to moje, nie tylko ja robię się czerwona na wizycie, moja przyjaciółka też do niego chodzi, jej powiedział że ma ładny sromik kiedys,

Gość gość
A co ma do tego moderator?

Gość gość
Dlaczego powinien banować? Przecież to może być prawda, że kogoś podnieca badanie, to coś złego?

Fakt, mój ginekolog też jest mega przystojny jak na swój wiek, ma ok 40-stki:P ale na szczęście mnie nie podnieca ani on ani wizyta u niego:)

Gość gość
mnie podnieca wpychanie na sile wizernika w moja mokra c**ke, zawsze sie tym mega podniecam i mam prawie ograzm

Gość gość
SPIER......j zboczeńcu ,usunąć temat,nikogo to nie interesuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
up up up

Gość sexi dupeczka17
Mnie ginekolog bardzo podniecił i powiedział że mam piękną i ciaśniutką szparke i mówił ze chce mnie bzyknąc i nawet wyciągnął swojego no i przeleciał mnie:)

Gość gość
Jak jest w twoim guście to sie lekarz podnieci ale tylko we wnątrz i nie okaże tego bezpośrednio w końcu ma praktkę w powstrzymywaniu się od takich krępujących sytuacji. A wasi partnerzy czy mężowie nie podniecają się na wasz widok? Nawet gdy już setki razy was widzieli i obcowali z wami. W końcu wszyscy jesteśmy ludzmi "mamy dzieci i życie seksualne" Według mnie widok nagiej kobiety zawsze będzie wywoływać u mężczyzn mniejsze lub większe emocje...

Gość gregory1001
ale miałem przejścia w czwartek u dermatologa ! mam 36 lat, swędziało mnie za napletkiem juz od miesiąca, w końcu zdecydowałem się pójść do dermatologa. Przyjęła mnie starsza babka, koło 50-tki, ale całkiem zgrabna. Najpierw wypytała się o ostatnie kontakty - powiedziałem szczerze że nie miałem do czynienia z kobietą juz ponad rok, kazała mi podejść do niej, opuścić majtki i ściągnąć napletek, miałem już wtedy spory wzwód, ale że byłem suchy to nie mogłem odsłonić go dobrze, Pani Doktor czekała najpierw cierpliwie, a potem polała go oliwką, i wtedy poszło, długo go oglądała, musiałem go także podnieść żeby mogła obejrzeć wędzidełko, musnęła mnie tak dłonią w rekawiczce i wtedy stało się !! Popuściłem ! ledwo dałem radę odwrócić się i nadstawić dłoń żeby nie zachlapać Pani Doktor. Ależ spiekłem raka ! Wydukałem Przepraszam, a Ona podała mi chusteczki żebym wytarł i powiedziała z uśmieszkiem że to normalne jak mężczyzna długo nie miał do czynienia z Kobietą .Ale chciała go jeszcze obejrzeć jak jest miękki, ledwo go dotknęła rękoma w rękawiczkach i ściagnęła (SAMA) napletek,(ma wprawę skubana) znowu zaczął mi stawać ! Na dodatek sama go przetarła jeszcze chusteczką !! Jako że regularnie się tam depiluję, spytała czy to teraz taka moda ?!! Jak już podciagnąłem spodnie, to zaczęła wypytywać ile razy tygodniowo się onanizuję, w jaki sposób się podniecam, i czy bardzo gwałtownie to robię !!Normalnie szok !! Odpowiedziałem że lubię się dotykać bardzo delikatnie, przy wędzidełku zwłaszcza, i oglądam w internecie kobiety takie bardziej dojrzałe ! Teraz ona się zaczerwieniła, spuściła wzrok i przepisała jakieś mydła do przemywania i umówiła się na wizytę za 2 tygodnie !! Najlepsze że w poczekalni czekały na wizytę same kobiety i 2 laski a przez drzwi słychać prawie wszystko !! Też się dziwnie patrzyły na mnie jak wychodziłem z gabinetu ! Juz nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało !!!

Gość gość
Ile razy wkleisz tę historię?

Gość gość
Mnie też podnieca mój gin :D I kurde nie wierze ze nie można mieć fantazji o swoim ginekologu. Jestesmy kobietami to normalne ze czujemy podniecenie jak ktoś nam wkłada paluszek do srodka. Niektóre kobitki wstydza sie chodzic do mężczyzn gin a ja uważam ze chodzenie do babki ginekolożki to takie jakieś.... babka babce wklada palec do pipki...Bleee to takie lesbijskie hehehehe :P Kto sie ze mna zgodzi ???? :D

Gość gość
Kokomo2! Faktycznie wizyta u gina to wieeeelka "przyjemność"! Albo ty jesteś nienormalna i raczej przydałaby ci się wizyta u dobrego psychiatry albo z twojej strony to prowokacja, w dodatku bardzo marna! :P

Gość gość
Wiesniary marza i pisza bzdety .Ja kocham meza a nie faceta do ktorego ide z koniecznosci. Podnieca mnie jak mnie piesci maz. Pozdrawiam glupie baby piszace bzdury.