Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpioch pod poduszkę

samotne kobiety są nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość śpioch pod poduszkę

i nie są inteligentne dlatego są same

Gość krrre
ja nie jestem samotna, ale totalnie nie zgadzam się z tą opinią

Gość fmhj
Idź spać...

Gość krrre
nieatrakcyjne są właśnie w związkach, w których ich partnerzy im ubliżają, mówią że są brzydkie, beznadziejne, itd. one zaczynają w to wierzyć, tak się czują i tak odbiera je otoczenie...

Bylam kiedys na szkoleniu -prawie same kobiety,wykladowca prosil zeby sie przedstawic i co? ZANIEDBANE GRUBASKI Z TLUSTYMI WLOSAMI WSZYSTKIE MEZATE I DZIECIATE ;A TE SUPER BABKI;WSZYSTKIE ROZWODKI ALBO PANNY- BYLAM W SZOKU! NIE MOGE TEGO POJAC DO DZIS!

Gość almette bm
Tak to prawda. A wiesz dlaczego? nie dlatego ze sa brzydkie czy grube, czy maja tluste wlosy... Samotna kobieta to moze byc ta ktora jest dosyc ladna, zadbana, itp...Tylko problem w tym ze jesli ktos jest samotny - i to dotyczy rowniez panow, jest uczuciowo wyglodzony jak wilk i niestety to jest odpychajace...Kontrowersyjne bo przeciez te kobiety i ci mezczyzni maja jak nawiecej do zaoferowania a my ich nie chcemy...

Gość te ladne mysla
ze kazdy na nie poleci ale sa niestety gupie

nigdy nie czulam sie bardziej atrakcyjna, jak wtedy kiedy chlopak mnie zostawil...owszem na pcozatku musialam wygladac jak ofiara losu, ale pozniej kiedy zrozumialam wszystko i odzylam....wiem ze zaczelam kwitnac :) wszyscy to zaczeli zauwazac:) Nie moglam sie opedzic od facetow :) dlatego tez sie nie zgadzam z opinia autora :)

a czy nie jest tak ze kobiety pzestaja dbac o siebie po slubie , pozniej wiadomo ciaza i z atakcyjnej robi sie hipopotam

wydaje mi sie ze wlasnie te samotne sa atrakcyjne,po tym co widze,one maja wymagania nie zadowola sie byle kim,a atrakcyjnych facetow jest bardzo malo,wiec wola byc same. Nie sa pod tym wzgledem atrakcyjne ze one chca partnera a nie synka,a faceci lubia typ matki,opiekunczej i uleglej,ktora na dodatek musi miec twarda reke dla tych mamisynkow.

autorze mow za siebie..ja sama jestem samotna i wiesz jakie mam powodzenie u facetów?! ze nie masz pojecia a ja najchetniej bym wyjechala gdzies do miasta gdzie nikt mnie nie znajdzie..mam juz troche dosyc..a tak zaywazylam ze ci atrakcyjni faceci wiaza sie z nieatrakcyjnymi,brzydkimi,pustymi dziewczynami..

to prawda,wiaza sie z przecietnymi,bo nie ma duzego ryzyka ze go zdradzi,a pozatym wiaza sie raczej z oszczednymi,a dobre ciuchy kosztuja,maja cos z muzulmaninow,ich kobieta to do garow,a na inne oni juz sobie popatrza jak chca,i nie tylko popatrza.

Autorze za bardzo uogóelniasz ,osobiście znam kilka samotnych kobiet i dziewczyn .ŻADNEJ nie można nazwać brzydką czy nieatrakcyjną,te singielki mają po prostu wymagania,i zaznaczam nie sąto wymagania z kosmosu.One są wykształcone ,pracują nieźle zarabiają,są to naprawdę mądre wartościawe kobiety ,żadna nie jest zapuszczona bo dbają o siebie.A że wymagają podobnego do siebie faceta to grzech ?To ich prawo i nikomu nic do tego.Nic nie jest tak głupie jak uogólnienia,wszystkie kobiety w związkach to automatycznie piękności ?? Przecież to śmieszne.

Gość akaszakasza
Też się nie zgadzam, nie ma co uogólniać, ale... zaobserwowałam dziwna prawidłowość skończyłam już studia i najszybciej za mąż wyszły te koleżanki z roku, które były szarymi myszkami, bez charakteru, atrakcyjne średnio. Teraz urodziły dzieci i wyglądają jak hipopotamy. Po prostu biorą pierwszego lepszego, który tylko je chce i nie mają za duzych wymagań. Te atrakcyjniejsze wybierają, bo widzą, że mogą i szukają najodpowiedniejszego faceta, nie śpieszą się, bo nie muszą i tak będą miały powodzenie ;)) Dodatkowe te z charakterem nie boją się być same. Mam kilka kilka znajomych, które zwierzają się, ze nie kochają faceta i że tylko dobrze im się z nim mieszka, ale dalej z nim są lub te które dają pomiatać sobą, dają z siebie dużo, facet ma wszystko na tacy, nie dostają od facetów nawet prezentów na urodziny, żadnego wsparcia, to one niańczą facetów, te kobiety są dla faceta na ostatnim miejscu, ale dalej z nimi są, ze strachu. Czy to jest atrakcyjne? Nie!!!

Gość akaszakasza
Atrakcjne są kobiety, które same siebie lubią i szanują i wiedzą co dla nich najlepsze. Nie zadowalają się byle czym, bo tak trzeba :) Wolą poczekać, niż byc niańką dla faceta!

Gość wymagania kobiet
są dziś absurdalne do reprezentowanego ich poziomu

Gość ale pierdzielisz
to czy ktoś jest atrakcyjny, zależy od tego, czy o siebie dba, no i od tego co mu natura dala na start. A nie od tego czy w danej chwili kogoś ma czy nie.

Gość Zuzka:)
A co mam być z facetem niższym ode mnie albo równym mojego wzrostu? Przy którym nie mogłabym swobodnie chodzić na obcasach bo ten będzie w ten niższy... Jakbym z synem szła.

Gość Kobiety jeszcze wymagają
innych absurdalnych rzeczy, np. żeby nie pił, żeby uzupełnił wyksztalcenie, żeby jako tako się zachowywał między ludźmi, nie wyglupiał za bardzo jeśli jest w pewnym wieku ;) itd. Jak się ich nie spełnia to nawet wielkie mieszkanie nie przeważy jako argument za. Ale przyjaźń w dalszym ciągu jest jak najbardziej możliwa.

Gość wymagania kobiet
wystarczy kasa i wszystko jest spełnione jak nie ma kasy to pojawia się reszta

Gość maxs 42
moim zdaniem nie ma takich kobiet . Moim zdaniem odrobina samokrytyki do samego siebie pozwala stwierdzić że nie ma ideałów tylko nie kiedy niedobranie charakteru i poglądów wpływa na taką lub inną ocenę a reszta jest tylko dopełnieniem całości .

Gość gość
To rwij mężatki ! Kto ci broni ?

Gość gośćwszystkietypy
1.są samotne atrakcyjne które szukają tylko tego co zaspokoi ich zwiększone wymagania,często mają kogoś ale nie wpuszczają za bardzo do swojego życia,2.a są samotne nieatrakcyjne które płaczą że nie mają kogokolwiek,3.przeciętna mama jest skupiona na dzieciach nie na mężu więc nie przejmuje się tym czy jest atrakcyjna,nie kręci jej seks bo ma inne zainteresowania4.,jest też matka mocno zakochana i ta da radę wyglądać ładnie nawet z dziecmi

Gość gość
Kobiety w związkach to najczęściej desperatki a nie piękności, taka jest prawda. Nie pocieszajcie się. Prawdziwe piękności bardzo często są same albo miewają luźne i krótkie znajomości (nie mam na myśli erotycznych znajomosci).

Gość gość
czasami piękności są otoczone niejednym kochającym więc są formalnie niczyje by nikomu nie było przykro,nie potrzebują tak jak inne faceta bo zawsze mogły mieć każdego ,więc żyją sobie dla siebie,nie odpychając zakochańców ale też nie dając im wszystkiego

Gość gość
jestem samotna kobieta - szczupla, w miare zadbana, kobieca, wg osob trzecich - atrakcyjna, ale sama bo malo inteligentna i malo elokwentna