Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fistaszek8

Czy ktoś ma zęby z cyrkonu?opłaca się pozbyć wady w ten sposób?

Polecane posty

Gość fistaszek8

Witam ,mam krzywe żeby niestety mam już 30 lat i dentysta powiedział że aparat nie bardzo bo będę się bardzo męczyć i podsunął pomysł by zrobić zęby z cyrkonu. Tylko z górnych od 3ki do 3ki.myślę i myślę trochę pieniędzy to jest ale podliczajac noszenie przez 3 lata aparatu i wizyty kontrolę.ach ciężka decyja .

dlaczego niby w wieku 30 lat nie mozna miec aparatu? u mojej ortodontki widze mnostwo osob nawet okolo 40tski i noszą aparat. na Twoim miejscu poszlabym na konsultacje do ortodonty i nie sluchala denstysty bo oni czesto nie maja pojecia o roznych technikach i metodach leczenia wad. gdybym posluchala denstyski swojej to teraz nie mialabym wszystkich czworek bo mowila ze nie da sie inaczej wyprostowac mi zebow bez usuwania :D takze polecam idc do ortodonty i porozmawiac.

Gość fistaszek8
Nie mówię że w wieku 30 nie można mieć tylko z moja wadą za dużo bym cierpiała właśnie,on mi rzucił dwie propozycje i wybór należy do mnie i stąd moje zapytanie po obejrzeniu zdjecia rtg nie jest za wesoło chodzi o kości szczęki.a fajnie by było mieć proste zeby