Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny a może i brzydki

Czy facet brzydki/ przeciętny ma szansę u ładnych kobiet?

Polecane posty

Gość Przeciętny a może i brzydki

Czy niech się nie zbliża?

Gość dcygvj
oczywiscie ze tak

Gość chuda blondynka szare oczy
a dlaczego pytasz ?

Z autopsji jako człowiek niemajętny i niegrzeszący urodą powiem że nie ma. Ale nie należy się załamywać, można zawsze obejrzeć ponownie kultowy serial ALF i poprawić sobie humor :classic_cool:

Gość dcygvj
meska rzecz bzdura jesli facet jest przecietny nie znaczy ze zadna ladna kobieta nie bedzie go chciala no chyba ze Ciebie wiesz , wszystko zalezy od osoby .

Chyba wiem co mówię :classic_cool: podkreślam niemajętny i nieprzystojny facet nie ma szans u ładnej kobiety, z dziewczynami jeszcze ma szansę, ale dojrzała( 25 lat i więcej) atrakcyjna kobieta nie będzie traciła na takiego czasu.

predzej chłopina taki niewydarzony może Niewiastę uro dziwą zdobyć niż chłopina zwany misterem być uwiedziony przez maszkarę

Gość RaZR
Facet nie musi być przystojny, ale musi być zadbany i wyglądać najlepiej jak to możliwe. Czyli jeśli możesz coś poprawić to to popraw. Zagaduj do kobiet i z któraś Cie tam zechce.

Gość mam_ba
szanse ma zawsze kwestia tylko na jak długo

Gość kinderbueno
Ma szanse, ja jestem ładna a jestem z brzydkim facetem

Gość aisha794
ma po pijaku:)

Gość mam_ba
autor chyba nie jest zainteresowany

Gość aisha794
:) nawet z towarem pierwszy raz na trzezwo jest nie do przyjecia ha ha

Gość Lubię_powietrze_po_burzy.
Oczywiście ,że tak :) Pod warunkiem ,że nie jest garbaty i nie ma zeza :) Facet ma być zaradny i męski a nie ładny...Od ładnego wyglądania to jesteśmy my kobiety. Śmieszą mnie Ci meteroseksualisci co więcej czasu spędzają przed lustrem niż kobieta ...

Gość krrre
Ja jestem ładna, a mój facet nie bardzo, ale jest dobry, kochany i stara się dla mnie bardzo, ja też go kocham, a ci wszyscy przystojniacy, co próbują mnie wyrywać, to idioci nie mający nic ciekawego do powiedzenia i zaoferowania, poza ładną buzią... Tyle.

Gość kokokokoko9999999.
U faceta liczy sie ile ma na koncie a nie wygląd. Facet to ma być facet a nie lalka. Ma przede wszytskim utrzymać rodzine a nie dobrze wyglądać. Może być co najwyżej zadbany.

Ja jestem ładna, a mój facet nie bardzo, ale jest dobry, kochany i stara się dla mnie bardzo, ja też go kocham, a ci wszyscy przystojniacy, co próbują mnie wyrywać, to idioci nie mający nic ciekawego do powiedzenia i zaoferowania, poza ładną buzią... Tyle. o o podpisuje sie pod tym

Gość lecicie na przystojniakow
a teraz sciemniacie, ze nie

Gość kokokokoko9999999.
ja bardziej lece na kasę niż na tzw przystojność :] Co mi po przystojniaczku , który będzie gołodupcem :) ? Ten świat jest tak stworzony ,że u facetow liczy sie kasa a u kobiet wyglad :)

Gość krrre
Sorry, ale ja nigdy nie leciałam ani na przystojniaków ani na kasę... Może to mój błąd? Ale przynajmniej czuję się dobrze sama ze sobą, to już coś....

u facetów liczy się kasa a u Niewiast wygląd. SIC!!!jako , że kasa rzecz nabyta a uroda niestety nie facet ma zawsze szanse byleby się wziął za coś co mu kase przyniesie a będą się takie Niewiasty z żurnala do niego zapisywały już na 4 kwartał 2015 roku. a brzydka Niewiasta cóż dobrze , że faceci piją alkohol