Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StoLatStoLat

Dziecko w reklamie

Polecane posty

Gość StoLatStoLat

Witam Chciałbym zapytać Mamy, czy któraś z Was może wprowadzała dane i zdjęcia dziecka na różne portale firm, które przeprowadzają castingi dzieci do reklam? Możecie mi przybliżyć temat?

Gość dgdklks
proszę o info które portale są godne polecenia?

Gość StoLatStoLat
No właśnie też chciałabym się dowiedzieć :)

Gość kucyk pony
Ale Wy jestescie dziwne. Po co Wam to? Dzieci nie powinny pracowac, a tym bardziej handlowac swoim wizerunkiem. Mnie kieedys zaczeoiła w zoo kobieta z agencji modelek, ze moj synek jest swietny do jakiejs reklamy i zaprosiła nas na zdjecia probne. Od razu odmowilam. Nawet mi przes sekunde przez mysl nie przeszlo, zeby sie zgodzic. A zeby samemu takich okazji poszukiwac... dla mnie mega dziwne!

Gość upupupu
up

Gość do kucyk pony
w chorzowskim zoo? nas tez zaczepila. odmowilam. byl z nami moj brat ze swoja cora - zgodzil sie. zaprosili ich na jakies spotkanie, gdzie okazalo sie, ze maja zaplacic ilestam wpisowego i ilestam za sesje zdjeciowa i portfolio - wychodzilo razem pare grubych stowek - tak wiec naciaganie jak jasna cholera

Gość kucyk pony
NIe, to było w Zoo w Łodzi. Zreszta nawet, gdyby to nawet mialo byc super uczciwe, to i tak bym dziecka do pracy w reklamie nie wysłała.