Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

brzydzę się ciąży...jest mi nie dobrze i brzuch mnie boli na sama myśl

Polecane posty

Gość tak naprawde to od
obejrzala dzisiaj bajke o samolociku i cale popoludnie chodzila i powtarzala mama, ja chce do lolotu!

Gość Kochanka Franka
To jest sekret moich rodziców . Są ponad 30 lat po ślubie,zawsze znaleźli czas dla siebie,bez nas,mieli swoje drobne sekrety,pamietam jak znajdywalam miłosne lisciki w domu.....które były pisane przez rodziców do siebie.brali psa na spacer i nie było ich 2 godziny.Chodzili na bale,do knajpek raz sami raz ze znajomymi.Kiedy wylecielismy z gniazda dopiero ich życie rozkwitlo.rowery,weekendy za miastem,przygarneli psa,kupili duża wanne na wspólne kąpiele i drineczka.My dzieci zawsze byliśmy dla nich ważni,najważniejsi ale potrafili ochronić swój własny świat przed rutyna.Najpierw przed pieluchami Potem nastolatkami.Teraz sama mam rodzine i tez nie wpuszczam dzieci do swiata mojego i tylko MOJEGO męża.Jestem egoistka( w mniemaniu niektórych) bo czasem wychodzę sama,z koleżankami,nie szczekają gdy mąż wróci pózniej z pracy i zawsze mnie o tym informuje.A niech mu bedzieniech sie chłop rezerwie bez mojego towarzystwa,ufam mu,tak jak on mnie.Tylko mamy jeden problem......chcemy iść do kina a żadna niania niech chce zostać w domu z dziećmi i psami. To jest sekret miłości i zaangazowania

Gość tak naprawde to od
kochanka franka ja nie wychodze od dlugiego czasu ;) mieszkam z dala od rodziny, za granica, mamy tutaj tylko siebie, z doskoku opiekuje sie jeszcze dzieciakami znajomej ale co-mam narzekac? na co,przepraszam? dzieci zdrowe lodowka pelna, my zdrowi :) to jest najwazniejsze a rozrywka? odpoczne w grobie tam sie dopiero rozerwe ;) na razie ciesze sie tym,co mi zycie przynioslo :) i nie placze ze nie moge wyjsc wieczorem, albo ze nie ma z kim, tak mi sie zycie poukladalo :) i jestem Bogu za to wdzieczna bo nie wiem co jutro mi przyniesie

Gość tak naprawde to od
wiec dbam o swoje ognisko domowe, zebym nie miala sobie nic do zarzucenia-bo czas leci,dzieci rosna a my sie starzejemy na starosc para malzenska uwazam ze powinna byc dla siebie jak przyjaciele