Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawskabardzo

moj ojciec nie ma pracy, jest mi go zal jak mu pomoc

Polecane posty

Gość Kajajunia
nie ma czego, poki ktos go nie podkabluje ale w sumie kto bedzie wiedzial, chwalic sie nie musi tak?

Gość Kajajunia
daj mi maila do siebie, mozliwe, ze bede potrzebowac pomocy w mieszkaniu przy paru tego typu rzeczach jak listewki srewki itd, mam pare usterek, ktore mnie rażą , jestem co prawda z lodzi, ale w ''fachowcow'' nie wierze z doswiadczenia wiem, ze potrafia tylko spier*. kase mam, jesli sie zdecyduje w koncu to ogarnac to zaplace z duza nawiązką, tak ze podroz mu sie nawet oplaci. no i tak troche z dobrego serca. chcesz to zostaw maila, ja wrzucm temat do zakladek a teraz ide spac, dobrej nocy

Gość eqweqwewqe
ja wam moge tylko poradzic, że duzo łatwiej dawac samemu ogłoszenia w kontekscie znalezienia czegoś, niz dostac sie odpisując na czyjeś ogłoszenie... Facet chyba jak ma samochód to wtedy powienien cos znalezc

Gość wifigdansk
1. ale dlaczego tacie nie przysługuje renta,skoro ma cukrzycę.? nech chodzi po lekarzach i ich męczy tak długo az dostanie skierowanie na komisję i najlewpiej jkaby mial bardzo złą opinie o stanie zdrowia,znam zdrowszych którzy są na rencie. 2. z tym wiekiem z CV z tym niewpisywaniem to nieprawda,trzeba wpisywac swoja datę urodzenia,zresztą pracodawca i tak pyta o wiek.ogłoszenia w necie to bardzo dobry pomysł,wiele osób potrzebuje złotej rączki.

Gość ojgiokrj
co ma ze wzrokiem? byl na komisji? odwolywal sie pozniej? odwolal sie do sadu ostatecznie?

Gość wifigdansk
to niech się stara do skutku.pisze odwołania i skarży decyzje. cukrzyca to poważna choroba,pewnie coś jeszcze się znajdzie,niech chodzi po lekarzach i walczy o swoje.nie mozna się poddawac po 1 porażce. no i pomoc od mopsu.