Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

Ogladaliście UWAGĘ o 5 letniej Zuzi?Płakałam jak bóbr!Pomózmy jej!

Polecane posty

Tu jest reportaz o Zuzi,której skóra na ciele odrywa się razem z ubraniem :( http://uwaga.tvn.pl/62375,wideo,390980,zuzia_boi_sie_zasypiac,zuzia_boi_sie_zasypiac,reportaz.html x x A tu strona z nr konta i mailem do jej rodziców. http://www.bodziakowo.pl/images/zuziaulotka.pdf x x Zbliżaja sie Swieta.Zróbcie tej małej prezent od Mikołaja i wpłaćcie jakąś symboliczną kwotę...

Gość tak to pęcherzyca
u mnie w pobliżu miasta też jest taki chłopczyk

Gość the crowfather
a ja myślałam, że moje atopowe zapalenie skóry to tragedia :o podziwiam rodziców, ja bym chyba nie dała rady patrzeć dzień w dzień na cierpienie własnego dziecka.

Gość w takich momentach
zastanawiam się nad tym czy naprawdę chcę mieć dziecko :( nie wiem czy potrafiłabym patrzeć na cierpienie swojego dziecka :(

Gość matko bosko się spasłam
najstarsz czlowiek z ta choroba dozyl okolo 30 lat, widzialam reportaz o nim. niestety nie da sie z tym nic zrobic :(

Gość Asia czer
Ja oglądałam i płakałam jak bóbr. Wyśle tej małej z mężem pieniądze. Stać mnie na to. Gdy widzę chore dzieci strasznie to przeżywam. Moja córka zmarła na tętniaka mózgu.

Gość vfdferrweerer
Biedna:(

wezcie ta kase lepiej przeznaczcie chociaz na budy dla psow w schornisku, te dziecko napewno uzyska pomoc z jakies fundacji i refundacji

Gość idz sie walnij
Koobra idz sie pierdolnij glowka w slup moze klepki sie uloza.

Gość w dooopie mam jakies tam psy
jak mnie wnerwiaja ludzie ktorzy dobro zwierzat stawiaja wyzej niz ludzkie :( trzeba tez pomagac zwierzetom, ale bez przesady ...

Gość grgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrgr
Oglądałem. Nie płakałem jak bobr - rzygałem jak kot. Jak takie obrzydlistwa można puszczać w telewizji o takiej wczesnej porze? PS. jestem za eutanazją dla nieuleczalnie chorych - bezboleśnie, szybko i tanio. PS 2: Bezpańskie kundle tez należy usypiać

Potworne jest przedłużanie cierpienia komuś kto i tak za to wdzięczny nie będzie

Gość w hellmansie nie ma
straszne, biedna mała :(

Ja rozumiem,gdy kobieta jest w ciązy i dowie się ,ze dziecko bedzie chore-może usunac ale zamordować narodzone juz dziecko?????Jeszcze raz powtórze -jestes POTWOREM!

Gość morhibbaaa
tadzio moher co ma miliony -powinien sypnąć kasa

Niech zatem to nie kobiety decydują kto ma prawo żyć, tylko lekarze. Pomarzyć sobie mogę w tym moherowym kraju. Myślisz, że Zuzia jest szczęśliwa? Jej rodzice są szczęśliwi? Będą szczęśliwsi gdy zobaczą pieniądze na koncie?

Gość w hellmansie nie ma
taka śliczna mała :( nie moge przestać płakać

Zuzia juz sie urodziła i pisanie ,ze lepiej ją unicestwić ,jest nie na miejscu.Wiadomo,ze dziewczynka bedzie cierpiała ale mozna ulżyć jej cierpienim-wpłacic pieniadze na opatrunki i maści. Ja mam córke ,też Zuzię i tez 5 letnią.I nie wiem jakby była chora-ja zawsze robiłabym wszystko ,ze by była chociaz troszke szczęsliwa!

Gdy była płodem, można ją było unicestwiać z czystym sumieniem? Nie wiem kiedy na wierzch wyszła jej choroba, ale własnie wtedy należało ją unicestwić. To choroba genetyczna tak? Takich rodziców należy urzędowo sterylizować by nie płodzili więcej kalek.

Matka nic nie mówiła ,czy beda c w ciązy wiedziała o chorobie dziecka. Nie wiem czy ogladałes reportaz ale Zuzia ma zdrowa młodszą siostre ,tak wiec to małżeństwo "nie płodzi tylko kalek" :O Boże,ja bym nawet tak nie pomyślała jak Ty a co dopiero napisała....Potwór!

Gość lodowata Hania
U mnie nie przelewa, wole coś sobie kupić niż dawać kase komuś kogo nawet nie znam :O

dopiero obejrzelam ten reportaz chociaz widzialam wczoraj zapowiedz. Bardzo wspolczuje dziecku i rodzicom, ale tez oni sa niezli:O Ona to rozumiem, ze nie rpacuje bo zajmuje sie chora corka, ale on? I jeszcze to pytanie z czego zycjecie? z pomocy ludzi:O Niestety, ale chocbym chciala pomoc to nie pomoge takim ludziom.

Gość mmmmdddddhhhhhhh
matka sama skazala dziecko na cierpienia, nie lepiej bylo usunac????