Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i have a dream....

boicie sie tego co nastapi 21 grudnia?

Polecane posty

Gość Świadoma tego syfu
Mówią co niektórzy 21.12 nic się nie wydarzy.. Ludzie, nie wiecie czy jutro się coś nie wydarzy, a co dopiero 21 grudnia. Dla mnie jest to bardzo prawdopodobne że coś wydarzyć się może. Bo Matka Ziemia nie może bez końca znosić tego syfu który tutaj tworzymy

Gość Świadoma tego syfu
Szczerze to trochę się obawiam. Czasem mam chęć by coś rozpi**liło cały ten świat zdemoralizowany do szpiku kości będący pod silnym wpływem szatana, ale z drugiej strony... Przykro mi jeśli mają cierpieć na tym ludzie, nawet ci źli. Powinniśmy się zjednoczyć i żyć w miłości... Bo nigdy niewiadomo co nas może spotkać. JESTEŚMY JEDNOŚCIĄ, podajmy sobie ręce i otwórzmy swe serca na miłość.

Gość Świadoma tego syfu
Musi się coś zmienić. Ziemia żyje. Nasz gatunek idzie nie w tym kierunku co trzeba. Dlatego musi się coś wydarzyć żeby ludzie otworzyli oczy

Gość ja wam powiem co widzę
zacznie się od trzęsienia ziemi w okolicach honolulu, później Izrael zbombarduje Iran bombami atomowymi, USA napadna na Chiny, Rosja uderzy na USA, Polska zostanie najechana przez Bundeswere, pieniądz stanie sie nic niewartym papierkiem, objawi się Szatan - będzie nim papiez któremu podczas przemówienia wyrosną rogi i zameczy jak kozioł. NA koniec a będa to ostatnie dni grudnia na niebie ukarze się wielka twarz Boga, pan Bog widząc co się dzieje rozwali ziemię rzucając nią w Jowisza a ludzie czystego serca zostana przez niego zabrani do innej galaktyki i tam będa dalej toczyc swe życie.

Gość Świadoma tego syfu
Jeśli ma coś się wydarzyć... to naprawdę smutne. Może ludzie zdążą się przebudzić i zjednoczyć i nie będzie musiało się nic dziać... eeh

Gość ty jesteś walnięta
dla kogoś kto dzisiaj zginął w wypadku samochodowym koniec świata był własnie dzisiaj, a wiesz ilu takich jest? wiesz ilu morderców dzis zamorduje? wiesz ilu ludzi spłonie w pożarach mieszkań? ilu umrze na raka w cięzkim cierpieniu? ilu popełni samobójstwo? dla nich koniec świat nastanie juz dzisiaj, a jutro kolejni, pojutrze następni :) Takie jest zycie, taki jest świat, jesteśmy indywidualistami a nie stadem baranów któremu ktos wyznaczył jakiś kierunek a ak stado zboczy z tego ukrytego kierunku to pan bócek stado rozyebie. Pierdoły religijne i kto w nie wierzy ten ma zryty mózg.

Gość Świadoma tego syfu
Hmm... ja nie przynaleze do zadnej religii. Ale interesuje sie tematem duchowosci itd. od 4 lat. i wiem, że coś nadejść musi.

Gość Świadoma tego syfu
Może dlatego nakręcali specjalnie te wcześniejsze ,,końce świata", żeby uśpić naszą czujność w związku z datą 21.12...

Gość bellarosa
czytałam o tej palnecie X i innych spekulacjach...to niemożliwe bo gdyby jakaś planeta się zbliżała to byłoby ją widać a gdyby nawet była niewidzialna to naukowcy by zobaczyli na tych ich sprzętach jakieś oddziaływania. Z jakimiś biegunami to też kit bo to nie jest możliwe żeby jakieś ich pola się przestawiły gdyż one nie mają pól czy czegoś tam nie znam się na tym dokładnie ;)

Gość babbyvilage
Ja w tym dniu bior ślub :)

Gość gość
Bóg powiedział: "Nie znacie dnia ani godziny" więc przestancie wymyślać daty końca świata bo dopadnie nas w najmniej oczekiwanym momencie. Módlcie się, nawracajcie innych.

Gość 15 24
przydałoby się aby w tym dniu wyginęły wszystkie kretynki co mają problem z jakąś datą