Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmglbb

ile wasze dzieci maja bluzek do przedszkola ?

Polecane posty

Gość kmglbb

ile szt w których chodza do przedszkola

Gość uiiummm
moja corka chodzi teraz w sukience. normalnie przebieram ja w sukienke w przedskzolu.

Gość Jakby tak policzyć
to około 10.

Gość kassandrra
bluzek z krótkim i długim rękawem oraz tunik nadających się do przedszkola łącznie ma 18

Gość Jakby tak policzyć
A no bo ja podałam tylko z długim.Z krótkim ma jakieś 15.

a jaka jest różnica między bluzką przedszkolną, a nie przedszkolną?

Gość kassandrra
Różnica jest taka, że część ubrań dziecka może być zbyt zniszczona żeby je ubrać między ludzi, a inna część na przykład zbyt elegancka. Ja to tak rozumiem.

ja zniszczone wyrzucam, a reszta jest uniwersalna.. w gości, po domu, do przedszkola itd. nie mam podziałów

Gość anka 89..;
Moje dziecko ma około20szt bluzek cienkich bawełnianych z długim rękawem z 15 z krótkim, 9bluz i 5 swetrów, podziału na wyjściowe i nie- brak

Gość ehhhhhhhhhh
La Mania zgadzam się z Toba-ja tez nie robie podzialow! nie wazne czy to przedszkole, czy wizyta u lekarza czy w gosci, czy po domu.... zawsze zakladam czysciutkie, uprasowane ładnie wygladajace wizualnie ubranka a przede wszystkim wygodne dla dziecka! smiesza mnie takie matki co po domu wkladaja "szmaty" zaplamione a do lekarza itp juz wyjsciowki

U nas sa 4 rodzaje bluzek :P To jest zimowy podzial, latem czy wiosna oczywiscie nie zakladam golfow :P Ale tez bluzka do piaskownicy, czy na trawiaste boisko jest inna niz ta do przedszkola. - bluzki na spacer - z reguly cieplejsze, z golfem - bluzki do przedszkola - cieniutkie, nowe, bez golfow - bluzki domowe - takie ktorych nie zal gdy maly wyleje na nie zupe, pobrudzi farbami czy w ferworze walki z papierem i nozycami wytnie z przodu wielka dziure :D - typowo eleganckie koszule czy bluzki wizytowe

Gość fhhfhfh
Moja córka ma 12 bluzek do przedszkola. A mam do was pytanie. Co robicie jeśli dziecko zabrudzi bluzkę tak, że nie daje się doprać plamy. Dopieracie na tyle, na ile się da i w dalszym ciągu wkładacie dziecku do przedszkola, czy spisujecie na straty? Moja trzylatka chyba już na każdej bluzce ma ślady po tłuszczu i podobne. Musiałabym chyba wyrzucać jej ubrania po jednorazowym założeniu do przedszkola.

Gość ssssssssssscffffffffff
moja corkateraz uparla sie na sukienke w gwiazdki. i tylko ja zaklada w przedskzolu. takze teraz ma jedna sukienke. a tak to rajstopki i bluzka. ile ich ma nie licze.

Gość Kruselka
Do przedszkola core ubieram w bluzke z krotkim rekawem bo tam jest bardzo goraco i sukienke lub spodniczke. Mam podzial w ubrankach na ladne do przedszkola i na wyjscia a reszta np. Z jakas plama nie wyrzucam tylko cora chodzi po domu. Nie mam kasy zeby jej kupowac co chwile nowe ciuchy

Gość kaaasssiiiiiaaa
ja tez nie robię podziałów, wszystkie bluzki są ładne i wyprasowane. Rzadko się zdarza abym nie mogła czegoś doprać, dziwię się śłady po tłuszczu u ciebie nie schodzą, u mnie sam proszek sobie z nimi radzi, jakieś pisaki to odplamiacz do kolorów przed praniem vanish i wszytsko czyściutkie. nie ubrałabym rano dziecku do przedszkola bluzki z plamą, od razu wchodzi i na dzień dobry pani widzi ze dziecku brudną bluzke mama ubrała. jak juz naprawde czegos nie moge doprać to mam szmate do podłogi :) a bluzek mam pełno wiec mi nie żal wyrzucić.

Gość goonies
bluzek z dlugim ok 20 z krotkim ok 10 tunik-5 sukienek-6 legginsow-7 par

Gość helio33
szukasz bluzki dla córki do przedszkola? polecam zajrzeć tutaj: http://ancymonki.pl/ śliczne, dobre jakościowo i niedrogie bluzeczki. Pasują do wszystkiego. Moja córcia je uwielbia.