Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie troche

Czy ze wzgledu na to,ze zarabiam tak malo on moze mnie odrzucic?

Polecane posty

Gość boje sie troche

wstydze sie tego ile zarabiam, gdyby nie pomoc z rzadu nie przetrwalabym z corka w tym wielkim miescie (nie w Polsce) poznalam kogos, szykuje sie na cos bardziej powaznego, a ja sie wstydze mojej sytuacji , mimo tego,ze pracuje na caly etat zarabiam smieszne pieniadze obawiam sie,ze gdy przyjdzie np. do zamieszkania razem czy nawet wakacji, nie bedzie mnie na to stac i czuje sie z tego powodu zle :( czy facet moze mnie odrzucic z tego wzgledu?

Gość boje sie troche
czy pieniadze maja duze znaczenie? niech sie ktos wypowie prosze

Gość boje sie troche
dziewczyny podniescie mnie na duchu;)

Gość większość
i znów typowe babskie myślenie dlaczego jesteście aż tak bardzo ograniczone dla was liczy się tylko kasa i wygląd żałosne a gdzie miłość? czy uczucia cokolwiek jeszcze znaczą?

Tak moze, to faceci leca bardziej na kase i prestiz,tylko wstyd sie im do tego przyznac.Napatrzylam sie dosc w zyciu na uklady gdzie mezczyzna liczyl ze mu bedzie dobrze przy bogatej a jak pieniadze jej sie skonczyly to zostawil ja i dziecko dla bogatej z tytulem, MASAKRA ale to prawda,szukaja wygod bardziej niz kobiety ,tam gdzie widza kase to i uczucia sie znajda.

Gość jak bedzie mu na tobie zalezal
o to nie bedzie patrzyl na kase

Gość boje sie troche
Dlatego czasami mam wrazenie, ze chyba lepiej zyc samej zeby sie po raz kolejny nie rozczarowac. z drugiej strony nie mozna z gory zakladac najgorszego. pewnie czas pokaze dla mnie pieniadze nie sa najwazniejsze, ani wyglad, chce byc po prostu szczesliwa a ze wzgledu na studia ktore koncze i corke nie mam mozliwosci zmiany pracy narazie

Gość wedrujackusloncu
Nie powinien.