Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka dziewczynnnna

pyt do majacych facebooka

Polecane posty

Gość taka dziewczynnnna

czy jesli ktos mnie zaprosi do znajomych czy np dostane jakas wiadomosc to czy przyjdzie mi o tym powidomienie na poczte??? nie mam ciaglego dostepu do facebooka dlatego pytam.

Gość taka dziewczynnnna
oj niewiem czy mam,kolezanka mi zakladala konto.A jesli przychodza mi na poczte zapytania czy znam kogos tam i jeszcze kogos tam itp tzn ze mam taka opcje ustawiona??

'czy znam kogos tam czy kogos tam...' masz namysli zaproszenie od przyjaciol? Podejrzewam,ze tak masz ta opcje zaznaczona. Popros kolezanke aby sprawdzila.

Gość taka dziewczynnnna
no wlasnie nie zaproszenia tylko cos takiego: czy znasz anie kowalska,kasie nowak. osoby ktore mozesz znac:...... to nie sa zaproszenia chyba,

Gość afasdfas
Jak takie cos przychodzi to czesto sa falszywe wiadomosci nie od facebooka tylko pewnie chca wyludzic dane. Jak dostajesz zaproszenie to jest napisane w temacie XXX YYY chce dołączyć do grona Twoich znajomych... Patrzcie po nagłówkach wiadomości od kogo je dostajecie. Czy to adres mailowy facebooka czy jakis podszyw.

Gość taka dziewczynnnna
nadawca tych wiadomosci to facebook. Te osoby mozesz znac i jest wymienionych kilka osob,czasem zdaza sie ze jakis znajomy tam jest.Dosc czesto to dostaje.To czyli jak dostaje takie wiadomosci to i informacje ze ktos wyslal mi wiadomosc tez dostane???

Gość taka dziewczynnnna
up up